Portugese badkamertegels

Portugese tegels in jouw badkamer

Portugese tegels zijn van oudsher authentiek en vooral tijdloos. De sfeervolle en van oorsprong handgemaakte tegel is al eeuwen populair. Tegenwoordig zijn er naast de bekende cementtegeltjes ook een keramische variant te vinden. De keramische tegel heeft dezelfde uitstraling maar is in tegenstelling tot de originele tegel niet gevoelig voor krassen, vlekken en zuurhoudende schoonmaakmiddelen. Perfect om dus toe te passen in de moderne badkamer! Portugese tegels zorgen voor een originele en unieke uitstraling van jouw toilet of badkamer. Deze tegeltjes kenmerken zich door creatieve patronen in kleurrijke of juist natuurlijke tinten. Een ding is zeker: met Portugese tegels krijgt de ruimte kleur en levendigheid.

portugese-tegels-1333sff
portugese-tegels-1333sffsdf

Portugese tegels in jouw badkamer combineren

Badkamertegels zijn er in alle vormen, kleuren en maten. Er zijn veel monotone tegels te vinden, maar hou je van een meer uitgesproken stijl dan zijn er ook enorm veel tegels met prachtige prints en kleuren te vinden. Deze tegels staan beter bekend als Portugese tegels. Ze maken jouw badkamer tot een unieke ruimte. Je kan heel goed rustige natuursteenlooktegels combineren met Portugese tegels. Leg bijvoorbeeld antraciete vloertegels gecombineerd met Portugese wandtegels. Of maak het badmeubel extra bijzonder door alleen deze voor de achterwand Portugese tegels te kiezen. Zo kan je eenvoudig mooie accenten in je badkamer aanbrengen en ontstaat er mooie persoonlijke sfeer. De meeste mensen denken bij Portugese tegels direct aan de kleine tegeltjes van 12,5 x 12,5 met felle kleuren en drukke prints, echter is de diversiteit binnen Portugese tegels enorm. Er zijn ook grotere afmetingen tegels die optisch lijken op 4 Portugese tegels, om zo het legproces te vereenvoudigen.

portugese-tegels-1333
portugese-tegels-1333sf

Geef jouw badkamer een mediterraan tintje met Portugese tegels

Portugese tegels zijn weer helemaal de trend en kunnen in elke moderne badkamer worden toegepast. Vaak wordt de tegel gekozen als een accent waarbij een gedeelte van de wand en/of de vloer, of juist een specifieke wand als uniek (in het oog springend) accent wordt bekleed met prachtige kleuren en vrolijke decoraties. Lekker in een warm bad liggen of onder een warme douche staan, jezelf wanend in een Portugese badkamer. De tegels geven ieder toilet en badkamer een fijn mediterraan tintje.

 

Portugese tegels toegepast:

Complete toilet Porto Grey

Met dit toilet haal je het warme zuiden in huis. De prachtige Portugese decortegels in combinatie met de Portugese wandtegels zorgen voor een unieke sfeer in deze toilet. Met dit complete toilet haal je de zomer in huis!

Complete badkamer Porto Grey

Badkamer Porto Grey ziet er waanzinnig uit door de speelse Portugese decortegels in combinatie met de eiken badmeubels. Het is een uitgesproken badkamer met stijlvolle zwarte elementen. Badkamer Porto Grey heeft alles wat je nodig hebt voor een hele scherpe prijs!

Portugese tegels toegepast in opgeleverde badkamers

Zoals je kunt zien wordt de ruimte in deze badkamer optimaal benut. Grijstinten in combinatie met witte en zwarte elementen geven een ontspannen sfeer aan de badkamer. De absolute eyecatcher van de ruimte zijn Portugese tegels. De regendouche in de kleur mat zwart past hier perfect bij.

In Elst is deze mooie badkamer opgeleverd. Hier is gekozen om alles aan te pakken: nieuw sanitair, de wandtegels, de vloertegels en het plafond met afzuiging. Hoewel gekozen is voor effen basiskleuren wordt een fraai accent gecreëerd door de Portugese tegels in de douche.

Een Portugese badkamer kopen bij Sani4all

Ben je benieuwd naar een Portugese badkamer bij jouw thuis? Niets straalt zoveel sfeer uit als een reeks aan Portugese tegels. Sani4all heeft een uitgebreid assortiment tegels in vrijwel alle soorten en maten, in vele kleuren en vooral ook tegen de scherpste prijs! Met Portugese tegels haal je meteen die warme, vrolijke mediterrane sfeer in huis. Onze badkamerspecialisten adviseren je graag over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom in een van onze winkels om de juiste Portugese tegels te kiezen die perfect passen in jouw Portugese badkamer. De mogelijkheden zijn enorm.