Ronde spiegels zijn hot!

Ronde spiegels zijn hot!

Spiegels; ontzettend handig en ook nog eens decoratief!  Tegenwoordig zijn ze onmisbaar in welk huishouden dan ook. Elke dag kijk je namelijk uitgebreid in de spiegel om je haar te doen en je outfit te controleren. Vooral ronde spiegels zijn tegenwoordig erg in. Ze passen namelijk in vrijwel elk interieur, van retro tot industrieel, en je kunt ze kwijt in elke ruimte, ongeacht of het een badkamer, woonkamer of keuken is. Ook zijn ze veel minder saai dan vierkante spiegels. De ronde spiegel contrasteert immers mooi met de vierkante en rechthoekige vormen die je vaak vind binnenshuis. Een ronde spiegel is dus de perfecte toevoeging om de balans in huis te herstellen!

Wist je trouwens al dat een spiegel een kamer lichter en groter kan laten lijken?  Die nieuwe ronde spiegel kan je dus ook perfect kwijt in wat kleinere kamers!

Sani4all en spiegels

Sani4all heeft een groot assortiment aan spiegels, inclusief ronde spiegels. Zo hebben wij een standaard ronde spiegel, maar ook een ronde spiegel met ingebouwde en dimbare LED verlichting. Deze laatste spiegel heeft ook een spiegelverwarming zodat hij vrij blijft van condens en is tevens spatwaterdicht. Ontzettend geschikt voor rondom de douche of het bad dus! Neem hier een kijkje naar onze spiegels.

Siebelink – Oss – 11
Wastafel Marmer wit
Wastafel Marmer zwart