Sani4all bestaat 5 jaar!

Sani4all bestaat 5 jaar

Maak kans op een GRATIS BADKAMER t.w.v. €5000,-!

Sani4all bestaat deze maand 5 jaar en dat willen we samen met jullie vieren! En hoe!?

We geven namelijk een complete badkamer weg! Voor niks, gratis, zomaar! Koop deze maand een badkamer bij Sani4all en maak kans op jouw droombadkamer t.w.v. €5000,-! Kijk hier naar de voorwaarden.

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij om een afspraak te maken. Tijdens een adviesgesprek met deskundig badkameradvies nemen wij rustig de tijd om een totaaladvies (inclusief gratis 3D-ontwerp) te geven, passend bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat er mogelijk is.

Let op: Wij houden in onze showroom strikt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Onze adviseurs houden voldoende afstand, dragen mondkapjes en onze showrooms worden intensief schoongehouden.

Een badkamer vervangen doe je natuurlijk niet dagelijks, maar soms is daar toch het moment: je gaat een nieuwe badkamer aanschaffen. Weet je al precies wat de interieurstijl van je nieuwe badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Daarnaast zijn er jaarlijks weer nieuwe badkamertrends die jij kunt meenemen in jouw ontwerp. Doe bij Sani4all badkamer inspiratie op en ontdek wat het beste bij jouw stijl past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Of bekijk onze complete badkamers! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren!

slider-ontwerp-5-jaar-gratis-badkamer