Showroombezoek op afspraak weer mogelijk

Showroombezoek op afspraak

Actie: GRATIS tegels bij jouw droombadkamer!

Wij zijn ontzettend blij dat we weer dat onze showrooms open mogen. Op deze manier kunnen wij iedereen wij het beste advies geven. Om dit te vieren ontvang je bij aankoop van een complete badkamer nu gratis tegels! Alléén in de maanden maart en april, dus profiteer eenmalig van deze kans! Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voorwaarden van deze actie. Vanwege de maatregelen zijn er maar een beperkt aantal afspraken beschikbaar. Maak daarom op tijd een afspraak en profiteer van deze fantastische actie!

Onze richtlijnen

We zijn natuurlijk blij dat we, op afspraak, weer open mogen, maar wij houden te alle tijden rekening met de richtlijnen van het RIVM. Door alle maatregelen zijn er maar een beperk aantal afspraken mogelijk. Zo zal er ten alle tijden maar één klant per verdieping tegelijk in onze winkel zijn. We houden netjes afstand en dragen mondkapjes. Dit verwachten wij ook van onze bezoekers. Buiten dat kunnen we niet wachten om samen jouw droomkeuken te ontwerpen! Ondanks alle beperkingen proberen wij iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Grootste tegelassortiment

Waarom hebben we voor deze fantastische actie gekozen? Tegels zijn een belangrijk onderdeel van de badkamer en het toilet. Ze bepalen voor een groot deel de sfeer van een badkamer. We vinden het daarom belangrijk dat jij de perfecte tegel voor jouw complete badkamer kan kiezen. Wil je graag een eenvoudige basistegel of kies je voor een gekleurde decortegel? Gelukkig wij een heel groot assortiment tegels. Bekijk de mogelijkheden in een van onze showrooms en kies dan voor precies de juiste tegels die precies de sfeer neerzetten waar jij voor gaat! Vind je het lastig om te bepalen welke tegel je moet nemen? Onze adviseurs weten precies welk tegel, kleur of je legpatroon je kan gebruiken om een bepaalde sfeer te creëren.

Deskundig advies

Bij de aanschaf van een complete badkamer komt veel kijken. Onze adviseurs helpen je daar graag bij. Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om onze winkels, op afspraak, te bezoeken. Samen kijken we naar de mogelijkheden tot jouw droombadkamer. Zo maken wij vrijblijvend een realistisch 3d ontwerp om een goed beeld te krijgen. Indien gewenst bespreken we uiteraard ook de volledige montage, zo ben je helemaal ontzorgd! Natuurlijk volgen we de adviezen van het RIVM en houden we ons uiteraard aan de 1,5 meter afstand, dragen we mondkapjes en desinfecteren we onze handen.

slider-ontwerp-corona355