Solid surface in de badkamer

Solid surface

Al gehoord van solid surface? Dit materiaal wordt steeds vaker toegepast in badkamers. Producten gemaakt van solid surface hebben een tijdloos en minimalistisch design. Het is een duurzaam materiaal dat sterk en krasbestendig is. Niet voor niets dat er steeds vaker voor dit materiaal wordt gekozen! Wij vertellen je er graag meer over.

Samenstelling Solid surface

Solid surface is een innovatieve materiaal dat buitengewoon duurzaam is en goed tegen vocht kan. Het is dus ideaal voor de badkamer! Het is een samengesteld product bestaande uit hoogwaardige harsen en natuurlijke mineralen waardoor er een stijlvol, degelijk en sterk materiaal ontstaat.

De voordelen van solid surface op een rijtje:
  • Sterk materiaal en slijtvast. Eventuele krassen zijn makkelijk weg te polijsten;
  • Erg duurzaam en blijft jarenlang mooi;
  • Toepasbaar in bijna alle mogelijke vormen;
  • Robuust, chemische stoffen tasten het materiaal niet aan;
  • Het materiaal bevat geen poriën of naden, waardoor het heel hygiënisch is;
  • Het is vlekwerend en vochtbestendig.

Kleuren solid surface

Veel mensen kennen solid surface producten vooral in de mat witte kleur. Echter is Solid Surface verkrijgbaar in vele kleuren, variërend van lichte en donkere tinten tot marmerlook, of een granieten uiterlijk.

De minimalistische, vaak, mat-witte producten gemaakt van solid surface straalt moderne klasse uit en is meerwaarde voor elke moderne badkamer.

Veelzijdig materiaal

Omdat solid surface met behulp van een mal wordt geproduceerd, zijn bijna alle vormen te realiseren. Solid surface is dus letterlijk een veelzijdig materiaal! Waskommen, wastafels, baden, douchebakken, planken en zelfs douchewand panelen: ze zijn allen beschikbaar in dit hoogwaardige materiaal.

Solid surface oogt prachtig en gaat lang mee. Dat is fijn, maar met het oog op het dagelijks leven is het misschien nog wel veel fijner dat je het materiaal gemakkelijk kunt schoonmaken. En ook schoon kunt houden. De stof is grotendeels vlekwerend en vochtbestendig, toch is bij een ongelukje vaak nog wel een schoonmaakhandeling vereist. In dit artikel geven we tips over het onderhoud en de schoonmaak van solid surface badkamermeubilair, zoals vrijstaande baden en staande toiletten.

Onderhoud Solid Surface

Solid surface oogt prachtig en gaat lang mee. Dat is fijn, maar het is misschien nog wel veel fijner dat je het materiaal gemakkelijk kunt schoonmaken, en kunt onderhouden. Het beste is het om iedere dag de wastafel, waskom, het bad of de legplank even af te nemen met een (liefst beetje nat) zachte doek. ls er door het gebruik oneffenheden in het solid surface zijn gekomen? Ondiepe putjes of krasjes zijn eenvoudig te verwijderen met een zachte schuurcrème, schurend middel of een staalsponsje.

Solid surface bij Sani4all

Benieuwd hoe solid surface eruit ziet in een complete badkamer? Op onze website hebben wij 2 complete badkamers waar de wastafel en waskommen van solid surface zijn. De complete badkamer Black Nature is een luxe badkamer met moderne industriële badkamer look. De assymetrische wastafel met geïntegreerde waskom van solid surface geeft een elegante uitstraling aan de badkamer. De complete badkamer Solid Leistone is een bijzondere badkamer die vol zit met de laatste trends. De mat witte solid surface waskommen zijn tijdloos en bieden een mooi contrast in deze stijlvolle badkamer.

Solid-surfacee

 

Persoonlijke advies

Nieuwsgierig geworden hoe de producten gemaakt van solid surface uitzien en voelen? Maak een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze winkels.  Onze adviseurs staan klaar voor  passend advies en helpen wij je vrijblijvend op weg. De keuzes die tijdens een adviesgesprek worden gemaakt worden omgezet in een 3D-ontwerp. Zo kan je goed zien wat de mogelijkheden van de badkamer zijn.

Kijk hier voor meer badkamerinspiratie!

Solid-Stretto-60+70+90+100-MW-2SOLID-SURFACE