Opgeleverde badkamers

In deze vervelende coronaperiode denken wij uiteraard aan de gezondheid van onze klanten en medewerkers. We proberen ons zo goed mogelijk aan de voorschriften rondom het COVID-19 virus te houden, maar ook om zoveel mogelijk mensen blij te maken.

En dat lukt! Dat blijkt wel uit enkele van onze laatst opgeleverde badkamers bij tevreden klanten. Zij genieten juist nu iedere dag van hun nieuwe badkamer. Zo heeft de familie Pothof veel plezier van hun prachtige badkamer met Mediterraanse touch, maakt de familie Barink dagelijks veel gebruik van hun sfeervolle badmeubel en komt de familie Hoving heerlijk tot rust in hun stijlvolle badkamer die van alle gemakken is voorzien.

Ben jij nieuwsgierig naar meer opgeleverde werken door Sani4all? Bekijk dan deze pagina om nog een aantal gerealiseerde badkamers te bekijken. Wie weet doe jij er wel inspiratie op voor je eigen nieuwe badkamer! Uiteraard kun je ook één van onze vestigingen bezoeken om ideeën op te doen. Onze adviseurs staan voor je klaar. Wil je liever een digitale afspraak maken? Dat kan hier.