Tip: Sfeer in je badkamer creëren met badkameraccessoires

Sfeer in je badkamer creëren met badkameraccessoires

Een badkamer is een plek in het huis waar je echt een sfeer kunt creëren. Ga je voor een moderne, strakke look? Of hou je meer van een gezellige, knusse badkamer? Deze sfeer kun je natuurlijk creëren door de juiste tegels en badkamermeubels te kiezen, maar ook accessoires kunnen van grote invloed zijn op de sfeer in jouw badkamer. In dit artikel vertellen we je alles over hoe jij de perfecte sfeer in jouw badkamer naar voren haalt!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Wie heeft de sfeervolste badkamer van het land? Een spiegel kan enorm veel met een ruimte doen. Kies je bijvoorbeeld voor een grote spiegel, dan creëer je meer ruimte. Terwijl je met een kleinere spiegel weer een wat meer knus gevoel kunt creëren. In een modernere badkamer kies je eerder voor een strakke, rechthoekige spiegel, waar je voor een knusse sfeer weer eerder voor een ronde vorm kiest. Ook met ingebouwde verlichting in, op of achter je spiegel creëer je helemaal je eigen look.

Zeep (houder/dispenser)

Je zult er waarschijnlijk niet snel aan denken, maar de manier waarop je je zeep in de badkamer plaatst kan nog best wat invloed hebben op de sfeer van de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een meer klassiek ogende zeephouder voor een blok zeep, of plaats een moderne zeepdispenser naast je wastafel. Ook op het gebied van zeepdispensers heb je ontzettend veel keuzes tussen verschillende vormen, maten en kleuren. Omdat dit onderdeel van de badkamer er een is waar weel naar gekeken wordt, én dat men vaak aanraakt, is het een must om goed na te denken over jouw zeepdispenser of -houder. Deze kan net het puntje op de i zijn voor de sfeer in jouw badkamer!

Planten

Je hebt plantenmensen en je hebt plantenmensen. Als je in je woonkamer en andere ruimtes in je huis veel planten hebt staan, waarom dan niet ook in de badkamer? Door het plaatsen van planten in jouw badkamer, creëer je echt een wellnessgevoel. Zorg er wel voor dat je planten neerzet die goed tegen een vochtige ruimte kunnen en houd rekening met hoeveel lichtinval jouw badkamer heeft. Ook de planten die je kiest kunnen een voor een weer nét een andere sfeer creëren. Dus ga lekker los, en vul jouw badkamer met deze sfeermakers!

Persoonlijke tips

Wil je meer sfeer in je badkamer en ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Kom dan eens langs in een van onze vestigingen! Onze medewerkers adviseren jou graag over badkameraccessoires en hoe jij de sfeer in jouw badkamer kunt creëren die jij voor ogen hebt.

IMG-20190805-WA0006_insta
IMG_0135_vierkant
SANI4ALL badkamers LQ0405