Tip tegen de winterdip: upgrade je badkamer!

Tip tegen de winterdip: upgrade je badkamer!

De dagen worden weer korter en grauwer, en dat merken we. We komen minder buiten en als we buiten komen, kleden we ons extra dik aan. Door de vitamine D die we mislopen in de donkere maanden, hebben veel mensen last van een winterdip. Om deze winter lekker in je vel te zitten, hebben we een aantal tips voor je om de winterdip dit jaar te ontkomen!

Vitamine D

Vitamine D is essentieel voor de mens. Wanneer je hiervan tekort komt, kan dit leiden tot onder andere (ernstige) vermoeidheid en depressie. Daarom is het ontzettend belangrijk om je vitamine D-peil aan te vullen wanneer je niet genoeg in de zon komt! Wanneer het niet mogelijk is om jezelf in de zon te zetten, kun je de zon beter in huis halen.

Zon onder de douche

En op welke plek kun je dat beter doen dan onder de douche! Een goede tip tegen de winterdip is bijvoorbeeld het installeren van een sunshower of feel good shower. Deze straalt UV-licht en infraroodlicht uit, wat onder andere ten goede komt aan de hoeveelheid vitamine D in het lichaam. Daarnaast is het heerlijk ontspannend om de heerlijke stralen te voelen tijdens een al ontspannende douche. Naast dat deze sunshower je voorziet van de nodige vitamine D, kleur je ook nog eens subtiel bij door het UV-licht.

Extra comfort

Onze laatste tip tegen de winterdip: een whirlpool. Door een whirlpool in je badkamer te installeren kun je, terwijl het buiten koud en donker is, heerlijk ontspannen. Wij bieden verschillende whirlpools aan, waarin je heerlijk kunt variëren. Kies bijvoorbeeld voor de Whirlpool Premium 2 Luxe. Deze beschikt over verstelbare waterjets. Door de masserende werking van de waterstralen kun je heerlijk ontspannen. Weg met die winterdip!

Kom je opties bekijken

Wil je meer weten over de sunshower, feel good shower of whirlpool? Kom dan langs in een van onze showrooms of maak een afspraak. Wij helpen je graag bij alles rondom je (nieuwe) badkamer, én bij het verhelpen van je winterdip!