Tip: zo vertaal je jouw wensen naar de droombadkamer

Tip: zo vertaal je jouw wensen naar de droombadkamer

Je bent je aan het oriënteren op een nieuwe badkamer en weet goed wat je mooi vindt en wat je wel en niet terug wilt zien. Maar hoe vertaal je al jouw wensen naar die droombadkamer? Sani4all geeft je enkele tips om dit proces zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. Zo vergeet je geen essentiele onderdelen.

memories-looks-mist-9-8×16-7-am9802-129-95-m-3rechthoek

Gezinssituatie

Hoe ziet jouw leefsituatie eruit? Is de nieuwe badkamer bestemd voor het hele gezin of alleen voor jou en je partner? Dit is heel bepalend voor bepaalde keuzes. Afhankelijk van het aantal mensen maak je de keuze voor een enkele of dubbele wastafel.

Opbergruimte

Bepaal van tevoren goed hoeveel spullen je gaat opbergen in de badkamer. Voor deze opbergruimte heb je de keuze uit ladekasten, kolomkasten en spiegelkasten. Afhankelijk van de benodigde ruimte, kies je een passende badkamermeubel.

Douche/bad of allebei

Kijk goed naar de beschikbare badkamerruimte. Heb je de mogelijkheid om alleen een douche te plaatsen? Of alleen een bad? Misschien heb je wel de luxe dat je ze allebei kunt laten installeren. Als je maar ruimte hebt voor één douchemeubel, moet je goed afvragen wat jouw persoonlijke voorkeur is.

groene badkamer detremmerie

Toilet

Hetzelfde geldt zoals hierboven aangegeven. Heb je ruimte voor een toilet in de badkamer? Als die ruimte er is, heb je bij ons volop keuze uit verschillende toiletsets. Denk hierbij aan een hangend toilet of een complete wc.

Functionaliteit

Hoeveel tijd je ook doorbrengt in de badkamer; de functionaliteit is erg belangrijk. Je moet je op je gemak voelen in deze ruimte en alle benodigdheden moeten binnen handbereik zijn. Let hier goed op bij het indelen van de badkamer. Welke badkameronderdelen heb je écht nodig en wat kun je achterwege laten? Wij geven je graag advies.

Sfeer

Welke sfeer wil je in de badkamer hebben? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en het is belangrijk om hier vooraf goed over na te denken. Dat scheelt ook veel tijd in de zoektocht. Je hebt onder meer de keuze uit een moderne, klassieke of industriële badkamer look. Het kan mooi zijn om de overige woonstijl in huis terug te laten keren in de badkamer.

Jouw droombadkamer realiseren?

Hierover vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek. Maak een afspraak in één van onze showrooms en kom langs. Onze adviseurs geven je graag een passend advies en zorgen dat jij beste keuze voor jouw badkamer maakt. We laten je alle mogelijkheden in de showroom zien en maken een 3D-ontwerp, zodat je direct kunt zien wat er mogelijk is in jouw beschikbare badkamerruimte. Voor meer inspiratie, bekijk onze badkamerstijlen. We hebben verschillende stijlen zoals tijdloze badkamers, design badkamer, wellness badkamers of een van onze andere.