Tips voor de aanschaf van een douchecabine

Tips voor de aanschaf van een douchecabine

Wil je graag jouw badkamer een keer veranderen? Bijvoorbeeld door een nieuwe douchecabine te plaatsen? Dan geeft Sani4all graag een aantal tips waar je op kunt letten bij de aanschaf van de nieuwe spullen.

Douchewand

Houdt u van een moderne badkamer? Dan kun het beste voor een glazen douchewand gaan. Tegenwoordig zie je deze glazen douchewand vaak voorkomen, omdat het niet te veel ruimte in beslag neemt en het de badkamer een ruimtelijk gevoel geeft. Bij zo’n douchewand is het mogelijk om deze direct op de vloer te bevestigen of in combinatie met een douchebak.

Douchecabine

Wanneer je liever een volledig afgesloten douche hebt, dan kun je het beste voor een douchecabine kiezen. Jouw badkamer wordt hierdoor niet meer nat. Douchecabines zijn leverbaar met een douchebak, maar sommige cabines kunnen ook meteen op de vloer geplaatst worden.

Kranen

Er zijn ook verschillende kranen te koop voor jouw douche. Zo kan het een standaard douchekraan worden, maar is het ook mogelijk om een regendouche te bestellen. Of misschien een combinatie? En wat tegenwoordig ook kan, is een massagedouche. Hierbij is het overigens wel verstandig om voor een douchecabine te kiezen, anders is jouw hele badkamer nat na het douchen.

Badkamer1-003