Tips voor de perfecte badkamer

Tips voor de perfecte badkamer

De badkamer is een plek om helemaal tot rust te komen. Kan jouw badkamer wel een opfrisbeurt gebruiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan deze tips van Sani4all voor de perfecte badkamer.

Doe inspiratie op

Belangrijk vooraf is om te weten wat je nu precies wilt en mooi vindt. Smaak is persoonlijk, dus daar kunnen wij je niet bij helpen. Kijk daarom goed rond bij familie, bekenden en bezoek verschillende badkamershowrooms om inspiratie op te doen. Zo doe je nieuwe ideeën op en weet je wat je wel en niet mooi vindt in jouw droombadkamer. Zo zet jij echt een goede stap in de richting van de perfecte badkamer.

Kies de benodigdheden

Wat is voor jou belangrijk in de badkamer van je dromen? En wat is er financieel gezien mogelijk? Bedenk goed wat belangrijk is en kán. Wil je een groot bad? Of is opbergruimte van belang? En hoe zit het in de toekomst? Blijf je de komende jaren wonen waar je woont? Heb je jonge kinderen of gaan ze op korte termijn het huis uit? Bedenk dus wat nodig is en wat niet. Dat voorkomt straks verkeerde keuzes.

Maak altijd een ontwerp

De mogelijkheden en indeling van jouw badkamer zijn cruciaal. Maak daarom altijd een ontwerp van je droombadkamer. Laat je wensen en afmetingen achter en wij maken in overleg een 3D-ontwerp. Hiermee richten wij jouw ruimte in met de gewenste badkameronderdelen, zoals douches, baden, badmeubels, badkamerkasten en toiletten. Doordat alle elementen meegenomen zijn, kom je later niet voor verrassingen te staan.

Kies voor de vakman

Ook een belangrijke tip: laat de montage van jouw droombadkamer doen door de specialist. Dit is namelijk een kundig en tijdrovend proces en je wilt dat dit goed gebeurd. Indien gewenst kunnen wij de montage verzorgen. Zo weet je zeker dat je nu, maar ook in de toekomst, kunt genieten van perfecte badkamer!

Meer weten?

Wil je meer informatie over jouw nieuwe badkamer? Of wil je graag een afspraak maken omtrent de badkamerrenovatie? Neem dan contact met ons op. Sani4all is verrassend anders voor iedereen. Dat wil zeggen: écht iedereen kan bij ons slagen.