Tips voor een bad in een kleine badkamer

Tips voor een bad in een kleine badkamer

Er zijn diverse soorten badkamers: van klein tot groot en van vierkant tot langwerpig. Als je heel graag een bad in je badkamer wilt en je hebt weinig ruimte lijkt een bad vaak onmogelijk. Maar ook in een kleine badkamerruimte zijn er diverse mogelijkheden voor een badkuip. Wij geven je graag enkele tips om dit te realiseren.

Combinatie bad én douche

Heb je dus een kleine badkamer, maar ga je graag in bad én onder de douche? Kies dan voor een bad én douche in één! Zo kun je dus heerlijk dobberen in bad, maar ook douchen in een bad indien gewenst. De perfecte combinatie dus. In dit geval zorgt de badwand ervoor dat de badkamer niet nat wordt tijdens het douchen. Wij bieden douchebaden in verschillende vormen, afmetingen en materialen. Het bespaart gegarandeerd ruimte en je hebt zo het beste van twee werelden.

Sealskin-get-wet-I-am-zwart-badwand_web
Sani4All badkamers LQ0229
Sani4All badkamers LQ0255

Ruimtebesparende baden

Baden zijn er in allerlei formaten; groot, maar ook klein. Er zijn ook ruimtebesparende baden verkrijgbaar. Dit zijn lig- of hoekbaden met een schuine afloop. Hiermee creëer je extra loopruimte en voldoende ruimte voor andere badkamerelementen, zoals een meubel of toilet. Dit hoeft natuurlijk niet. Je kunt het ook vrij laten, zodat de badkamerruimte wat groter oogt. Onze adviseurs denken graag met je mee voor de best mogelijke oplossing. Uiteraard passend bij jouw budget.

Bezoek onze showroom

Ben je dus op zoek naar een bad voor in jouw kleine badkamer? Kom dan gerust eens langs bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt! Wij denken graag met jou mee, en vertalen jouw wensen en budget graag in een prachtig totaalplaatje, inclusief een badoplossing naar jouw wensen. Wij doen er alles aan om samen jouw badkamerdromen te realiseren, in welke ruimte dan ook. Kom dus gerust een keertje langs of maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten en ontvang direct een gratis 3D-ontwerp! Wij zorgen dat jij straks heerlijk kunt ontspannen in bad.

Om extra inspiratie op te doen hebben wij verschillende stijlen badkamers zoals luxe badkamers, basic badkamers en industriële badkamers.