Tips voor een opgeruimde badkamer

pexels-karolina-grabowska-4202329

Tips voor een opgeruimde badkamer

Wellicht herkenbaar: rondslingerende handdoeken en losliggende toiletspullen. Als je niet stelselmatig opruimt, is de badkamer in no-time een grote rommel. Wil je weten hoe je jouw badkamerruimte netjes en ordelijk houdt? Lees dan hier onze tips.

Tip 1: Grondig opruimen

Begin bij het begin: gooi alles in de badkamer weg wat je niet meer nodig hebt. De overgebleven spullen kun je dan netjes in de opbergruimte stoppen. Doe dit ordelijk door bepaalde spullen, zoals handdoeken en schoonmaakspullen, in specifieke lades te plaatsen. Zo houd je overzicht en vind je alles netjes terug.

Tip 2: Ruime badkamerkast

Alles netjes ordenen in de opbergruimtes is makkelijker gezegd dan gedaan. Uiteraard moet je de beschikking hebben over een ruime badkamerkast. Deze moet er niet alleen mooi uitzien, er moet ook veel materiaal in opgeborgen kunnen worden. Bij Sani4all vind je altijd een ruime badkamerkast die past in de stijl van jouw badkamer.

Tip 3: Gebruik manden

Je hebt uiteraard veel spullen die je dagelijks gebruikt en op de wastafel, in bad of in de douche legt. Denk hierbij aan make-up, tandenborstels, haarborstels, elastiekjes en meer. Dit oogt vaak rommelig. Schaf daarom een paar (rieten) manden aan. Daar kun je al het materiaal in kwijt. Dat oogt ordelijker en rustiger.

groene badkamer detremmerie

Meer weten?

Meer weten over het opruimen van de badkamer? In dat geval kun je bij ons altijd terecht voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Na dit gesprek weet je precies hoe je jouw badkamer altijd netjes en opgeruimd houdt. Bezoek snel een vestiging van Sani4all bij jou in de buurt of maak een afspraak!