Vind jouw budget badkamer

Vind jouw budget badkamer

Het kopen van een nieuwe badkamer kan een flinke investering zijn. Waar sommige mensen hier veel vrijheden in hebben, hebben andere te maken met een wat krapper budget. Omdat wij vinden dat iedereen voor zijn of haar droombadkamer moet kunnen slagen, kun je ook bij ons terecht voor jouw budget badkamer. Uiteraard zijn ook onze budget badkamers van de beste kwaliteit, waardoor je het maximale uit jouw badkamerbudget haalt.

Een budget badkamer naar jouw wensen

Iedereen heeft een eigen stijl. Daarom heb je bij ons veel keuze tussen verschillende badkamers. Kies uit complete badkamers, of stel jouw badkamer zelf samen. Met onze gratis 3D-tool kun je gemakkelijk zelf een badkamer ontwerpen die past bij jouw wensen en budget. Of laat onze specialisten gratis voor jou aan de slag gaan. Zo krijg jij een mooi beeld van de mogelijkheden van jouw badkamer, zodat jij straks jouw droombadkamer kunt realiseren. Onze specialisten staan graag voor jou klaar om jouw wensen en budget te vertalen naar de perfecte badkamer.

Van ontwerp tot montage

Naast gratis advies en een gratis ontwerp, staan wij uiteraard tijdens het hele keuze- en aankoopproces voor jou klaar. Wanneer je jouw budget badkamer hebt gekozen, denken wij mee over de praktische zaken. Zo kunnen wij de badkamer voor je monteren, of een aantal zaken van je overnemen wanneer je zelf de badkamer monteert. Wij zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van jouw budget badkamer. Zowel tijdens het aankoopproces als daarna.

Een complete budget badkamer vanaf € 1.995,-

De badkamer is een ruimte waar we kunnen ontspannen en onze hygiëne op peil kunnen houden. Daarom is het belangrijk dat de badkamer voor iedereen een fijne ruimte is. Hou jij van een strakke, moderne badkamer? Kies dan bijvoorbeeld onze Complete badkamer Black & White van € 1.995,-. Of ga voor de rustieke Spring Stone badkamer van € 2.798,-. Met merken als Villeroy & Boch en Geberit zijn ook deze badkamers voorzien van het beste materiaal.

Kortom: ben je op zoek naar een budget badkamer? Dan slaag je bij Sani4all zeker! Met onze 16 locaties door het land heen (en we groeien), vind je vast een Sani4all vestiging bij jou in de buurt. Onze specialisten helpen jou graag bij het vinden van jouw droombadkamer binnen jouw budget. Want ook met jouw budget kun je slagen voor de perfecte badkamer. We zien je graag in een van onze showrooms!