Waar moet ik op letten bij het kiezen van een complete badkamer?

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een complete badkamer?

Bij Sani4all ben je helemaal vrij om zelf jouw eigen badkamer samen te stellen. Maar voor jouw comfort hebben we alvast een aantal complete badkamers samengesteld. Alle elementen zijn mooi op elkaar afgestemd. Op die manier krijg je snel een idee van de mogelijkheden. Samen met jou maken we de keuzes die passen binnen jouw budget. Hieronder lees je alvast wat tips waar je op kunt letten.

Toekomst

Het aankopen van een badkamer is een grote investering. Daarom is het belangrijk dat deze investering ook weer eens terug komt. Tijdens een eventuele verkoop van de woning is het over het algemeen zo dat een neutraal ogende badkamer populairder is bij mensen die een nieuw huis kopen. Opvallende tegels en veel gebruik van verschillende kleuren in de badkamer spreken niet veel meer aan. Kies daarom voor een strakke en witte badkamer.

Sanitair

De basis van deze ruimte creëer je met het gekozen sanitair. Stel jezelf vragen als: wil ik een toilet in mijn badkamer? Ga ik voor de uitstraling van een douche of voor de luxe van een bad? Heb ik voldoende ruimte voor allebei? En heb ik voldoende ruimte om spullen op te bergen? Dankzij plankjes, wastafelkastjes en het gebruik van slimme hoekjes zal dat vaak geen probleem vormen.

Budget

Jouw wensen moeten uiteraard wel passen bij je beschikbare budget. Bedenk daarbij wel dat er vaak alternatieven zijn die soms goedkoper zijn. Denk bijvoorbeeld aan merken en materialen. Onze badkameradviseurs adviseren je hier graag bij. Voor vragen omtrent de financiering van een verbouwing kun je ook bij je bank terecht.

Assistentie nodig?

Kun je wel wat assistentie gebruiken bij het voorkomen of verwijderen van schimmel? Bezoek dan eens één van onze vestigingen om informatie te vergaren. Uiteraard kun je ook een afspraak maken met een adviseur van ons. vandaag nog contact op.

Sani4all badkamers HQ0101
Sani4all badkamers HQ0114
Sani4all badkamers HQ0116