Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Comfort badkamer

Comfort badkamer kopen? Dit is een badkamer met oog op de toekomst. Deze badkamer wordt ook wel een levensloopbestendige badkamer genoemd. Steeds vaker krijgen wij bij Sani4All naar een badkamer met extra comfort zoals een douche zitje en douche en bad steun. Maar ook een antislip douchevloer en wastafelkraan met touchbediening kunnen wij leveren. Wij hebben daarom mooie complete badkamer voor jou in ons assortiment. Onze badkamers zijn niet alleen sfeervol en praktisch, maar ook duurzaam met slimme badkameroplossingen en goed doordracht. Op deze manier kun je tot in lengte van dagen veilig genieten van jouw badkamer op maat. Als badkamer en sanitair specialist adviseren we je graag op het gebied van een levensloopbestendige badkamer met eigentijdse uitstraling. Een comfort badkamer koop je dus bij Sani4All.

Comfort badkamer kopen bij Sani4All

Als specialist adviseren we je graag op het gebied van comfort en veiligheid in de badkamer. Er zijn namelijk volop mogelijkheden. We houden vanaf begin af aan rekening met al jouw wensen in de badkamer. Op deze manier kun je tot in de lengte van jaren veilig genieten van een comfortabele badkamer. Al ons sanitair is van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs. Onze specialisten helpen en adviseren je graag in één van onze vijf winkels om de beste keuze voor jouw perfecte comfort badkamer te maken. Het is bij ons mogelijk om een gratis 3D ontwerp te maken, zodat je een beeld krijgt van hoe je nieuwe droombadkamer eruit komt te zien en welke benodigdheden gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij graag de professionele montage van je badkamer. Deze montage kan al binnen één dag!

Ik koop mijn badkamer bij de specialist

Een comfort badkamer is ideaal voor mensen die een mooie stijlvolle badkamer willen met het oog op de toekomst. In onze overzichtelijke winkels kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Bezoek één van onze winkels voor een advies op maat.