Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Comfort douche

Comfort douche van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs vind je bij Sani4All. Wij helpen je om veilig te kunnen douchen in jouw eigen huis. Ieder jaar belanden veel mensen in het ziekenhuis nadat ze een val in de badkamer hebben gemaakt. Meestal gebeurt dit door het uitglijden of bij het uit bad stappen. Met onze speciale comfort douche kun je onbezorgd douchen wanneer jij dat wilt. Bij ons krijg je een op maat gemaakte douche, die binnen één dag geplaatst wordt. In onze overzichtelijke winkels kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Een comfort douche vind je bij Sani4All.

Comfort douche kopen bij Sani4All

De comfort douche van Sani4All geeft je alle veiligheid vanwege de lage instap, de antislip-vloer en door de keuze voor handige wandbeugels en een douchezitje. Zo kun je weer onbezorgd en comfortabel douchen. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze zeventien winkels om de beste keuze voor jouw perfecte comfort douche op maat te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp laten maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van je droombadkamer. Deze montage kan al binnen één dag! De douche past precies op de plek van jouw oude bad of douche.

Ik koop mijn comfort douche bij de specialist

Er kan bij ons ook gekozen worden uit een mindervalide kraan, aangepaste wastafel, verhoogd toilet, verhoogde toiletzitting, badgreep, extra beugels en overige aanpassingen in de douche. Sani4All biedt alles om jouw comfort douche zo optimaal mogelijk in te richten. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken, of kom gewoon langs op een moment dat je het beste schikt. De perfecte douche koop je bij de specialist.

Maak een afspraak