&noscript=1 />

Comfort douche

Comfort douche van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs vind je bij Sani4all. Wij helpen je om veilig te kunnen douchen in jouw eigen huis. Ieder jaar belanden veel mensen in het ziekenhuis nadat ze een val in de badkamer hebben gemaakt. Meestal gebeurt dit door het uitglijden of bij het uit bad stappen. Met onze speciale comfort douche kun je onbezorgd douchen wanneer jij dat wilt. Bij ons krijg je een op maat gemaakte douche, die binnen één dag geplaatst wordt. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Een comfort douche vind je bij Sani4all.

Comfort douche kopen bij Sani4all

De comfort douche van Sani4all geeft je alle veiligheid vanwege de lage instap, de antislip-vloer en door de keuze voor handige wandbeugels en een douchezitje. Zo kun je weer onbezorgd en comfortabel douchen. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze tien vestigingen om de beste keuze voor jouw perfecte comfort douche op maat te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp laten maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van je droombadkamer. Deze montage kan al binnen één dag! De douche past precies op de plek van jouw oude bad of douche.

Ik koop mijn comfort douche bij de specialist

Er kan bij ons ook gekozen worden uit een mindervalide kraan, aangepaste wastafel, verhoogd toilet, verhoogde toiletzitting, badgreep, extra beugels en overige aanpassingen in de douche. Sani4all biedt alles om jouw comfort douche zo optimaal mogelijk in te richten. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken, of kom gewoon langs op een moment dat je het beste schikt. De perfecte douche koop je bij de specialist.

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons voor de laatste badkamer trends!