&noscript=1 />
Inspiratie strokentegels

Design badkamer

Met een design badkamer kies je voor originaliteit en een bijzondere uitstraling. Wanneer je hiervoor kiest weet je zeker dat je niet snel ergens anders dezelfde badkamer tegenkomt  In een tijd waar producten functioneel gezien meer en meer op elkaar gaan lijken, wordt de stijl en de beleving van een product belangrijker. Design is bij uitstek het middel om stijl en beleving van een product of omgeving te beïnvloeden. Ten onrechte denken mensen vaak bij design ook automatisch aan duur en exclusief ontwerp van hoge kwaliteit, maar design kan ook betaalbaar én van goede kwaliteit zijn. Wij vertellen je er meer over!

Een design badkamer is een exclusieve en unieke badkamer die een gevoel van luxe geeft. Deze badkamerstijl heeft een hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een trendy inrichting. De badkamer wordt ingericht met bijvoorbeeld originele producten die voor een bijzondere sfeer of met de laatste trends op het gebied van sanitair. de nieuwste gadgets in de badkamer te verwerken en de juiste combinatie van kleuren en materialen creëer je jouw design badkamer. Lees onderstaande tips om van jouw badkamer een design badkamer te maken.

Luxe badkamer design

Luxe is een onderdeel van de design badkamer. Een trendy en luxe badkamer design is op vele manieren mogelijk. Zo zijn er steeds weer nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wellness in de design badkamer. Denk aan de Sunshower of een bubbelbad om te ontspannen in de badkamer. Maar ook de inrichting en de materialen zorgen voor het luxe gevoel. Een wastafel kan een echte eyecatcher zijn in jouw nieuwe badkamer. Laat de wastafel in jouw design badkamer opvallen door te kiezen voor een bijzondere vorm of kleur. Ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld een design wastafelmeubel met daarop een luxe waskom. Deze waskom zal zorgen voor een bijzondere en luxe uitstraling van jouw badkamer.

TIP! Creeer een design badkamer door te kiezen voor een minimalistische basis met 1 of 2 eyecatchers! Kies voor een uitgesproken badmeubel of een design radiator in met een mooie vormgeving of kleur!

designradiator

Design radiator badkamer

Zelfs met alleen een design badkamer radiator kun je al een hele luxe sfeer in je badkamer creëren. Een design radiator is veel meer dan het standaard model dat vroeger in iedere badkamer stond. Design radiatoren kennen vele vormen. Zo ken je misschien wel de ladder die vroeger vaak als decoratie te zien was in de badkamer, tegenwoordig keert deze terug van radiator. Maar naast strakke en rechte radiatoren zijn er ook ronde design radiatoren verkrijgbaar. De meeste radiatoren zijn ook nog eens heel gebruiksvriendelijk: deze hebben horizontale spijlen met ruimtes er tussen. Zo kan je daar gemakkelijk je handdoeken en kleding aan laten drogen. Deze design verwarming in de badkamer kun je daarnaast goed afstemmen op de rest van de inrichting. Hang de radiator in het zicht tegen een wand en ervaar dat het heel stijlvol staat.

Persson-Badkamer-1web

Design badkamer meubel

Een design badkamer creëer je door bijzondere en luxe producten toe te voegen aan je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere opbouwkom, een luxe bad op pootjes of een design badmeubel. De meubels vallen namelijk niet alleen op vanwege hun strakke vormgeving, maar ook vanwege hun aparte en originele ontwerp. Denk hierbij aan een onderkast in een unieke kleur of opvallend materiaal in combinatie met een bijzondere wastafel. Het is niet alleen het badkamermeubel dat zorgt voor de designlook, het is ook de combinatie met sanitair en design badkameraccessoires die voor de trendy look zorgt. Zo creëer je met designkranen en bijvoorbeeld opbouwkommen een compleet design badkamermeubel. Bekijk onze complete badkamers. 

Maak een moodbord voor jouw design badkamer

Alle begin is moeilijk en hetzelfde geldt voor het ontwerpen van een nieuwe badkamer. Alle trends, stijlen en mogelijkheden zorgen er soms voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ga daarom op zoek naar inspiratie en bewaar de ideeën die jou aanspreken. Pinterest staat vol met sfeerbeelden ter inspiratie. Ga voor jouw design badkamer op zoek naar materialen, tegels, kleuren en badkamermeubels die bij een design badkamer en jouw persoonlijke smaak passen. Door dit allemaal samen te voegen in één moodboard krijg je een duidelijk overzicht van wat wel en niet bij elkaar past en hoe het complete plaatje eruit moet komen te zien. Maak daarbij bijvoorbeeld gebruik van foto's die je hebt gevonden in tijdschriften, flyers of op internet. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden!

‘Klanten willen helpen, zoals we zelf geholpen willen worden’

Onze deskundige adviseurs denken onvoorwaardelijk mee met onze klanten. Zo gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw badkamer. We helpen je, zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Design badkamer inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe design droombadkamer eruit komt te zien? Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde badkamers bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je badkamer? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D planner gemakkelijk je eigen badkamer ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete badkamer.

Persoonlijk design badkameradvies

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe jouw design badkamer eruit komt te zien? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jou droombadkamer!

1