Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Douchewand

Een douchewand is een belangrijk onderdeel van je badkamer. Het geeft vorm aan je doucheruimte en houdt water en warmte binnen de cabine waarin je doucht. Douchewanden zijn er in vele verschillende vormen en maten, waarmee je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte in jouw badkamer. Kies uit verschillende materialen en kleuren, en creëer een unieke uitstraling rondom jouw douche. Binnen ons uitgebreide en veelzijdige assortiment aan douchewanden vind je altijd een douchewand die aansluit bij jouw badkamer en persoonlijke wensen.

Een luxe inloopdouche

De afmetingen van de douchewanden die je bij ons vindt, variëren van 30 tot 140 cm. Daardoor zal iedereen bij ons slagen wanneer het gaat om het vinden van een geschikte en mooi ogende douchewand. Wij geven je graag persoonlijk advies, zodat jouw inloopdouche precies de douche zal zijn die je voor ogen hebt!

Douchewand kopen bij Sani4All

Bij Sani4All vind je douchewanden voor in elke badkamer. Onze medewerkers zijn echte kenners, die jou graag adviseren over de aanschaf van jouw douchewanden of zijwanden. Met onze 15 jaar aan ervaring en expertise kunnen onze medewerkers jou vakkundig advies geven over alles rondom jouw badkamer. Voor iedere stijl en ieder budget bieden wij mooie badkameroplossingen.

Douchewand op maat laten maken

Heb je liever een douchewand op maat? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt dan zelf kiezen wat de maat, vorm, dikte, het ontwerp en materiaal is van jouw nieuwe douchewand. Zo krijg jij precies de badkamer die bij jou en jouw woning past!

Koop je douchewand bij de specialist

Sani4All is jouw badkamerspecialist waar jij de perfecte douchewand vindt. Wij luisteren met aandacht naar je wensen en geven jou deskundig advies voordat je op aankoop overgaat. Je bent van harte welkom in een van onze winkels. Maak vrijblijvend een afspraak of kom een keertje binnenlopen, we staan graag voor je klaar. Bij Sani4All ben je verzekerd van professionele montage en gratis levering van jouw douchewand, zodat je na je aankoop alleen nog maar van je nieuwe badkamer hoeft te genieten!

Douchewand

Maak een afspraak