Sani4all

Easy Drain

Easy Drain, onderdeel van ESS, biedt innovatieve en trendsettende badkameroplossingen. Denk hierbij aan douchegoten en doucheputten. Hiermee creëer je eenvoudig jouw droombadkamer. Aansprekend design, vernuftige oplossingen en slimme accessoires zorgen ervoor dat je naar de badkamer geen omkijken hebt. Mooie badkamers met inloopdouche hebben de voorkeur van veel mensen en Sani4all beveelt daarom Easy Drain aan. Waterafvoer is misschien niet iets waar je veel over nadenkt. Maar dat hoeft ook niet, want de Easy Drain zorgt met haar chique waterafvoer voor een stijlvolle oplossing.

Easy Drain producten kopen bij Sani4all

De Easy Drain is een langwerpige waterafvoer douchegoot die je kunt laten inbouw om de doucheruimte om te turnen in een mooie badkamer. Veel mensen kiezen voor de producten van dit merk vanwege het hoogwaardige design en de praktische toepasbaarheid van de douchegoot. Dit onder meer vanwege de innovatieve afvoertechnieken. De douchegoot is bovendien in allerlei variaties voor het rooster. Easy Drain is bereid om twee jaar garantie te geven op de douchegoten en variaties. Uiteraard heeft Sani4all een ruim aanbod van de Easy Drain producten, welke in onze winkels zijn te bewonderen.

Ik koop mijn Easy Drain product bij de specialist

Onze specialisten helpen en adviseren je graag in één van onze zes vestigingen om de beste keuze voor jouw badkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien. Naast het deskundige advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van je droombadkamer. Koop de producten van dit merk direct bij Sani4all.

Bekijk alles van Easy Drain

Jouw voordelen bij Sani4all

Sani4all heeft een uitgebreid aanbod aan badkamers en tegels. Lees hier jouw voordelen:

  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • De mooiste Vasco collectie
  • Deskundig & eerlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp