Easy Drain

Innovatieve badkameroplossingen

Easy Drain biedt innovatieve en trendsettende badkameroplossingen. Denk hierbij aan douchegoten en doucheputten. Hiermee creëer je eenvoudig jouw droombadkamer. Aansprekend design, vernuftige oplossingen en slimme accessoires zorgen ervoor dat je naar de badkamer geen omkijken hebt. Aangezien veel mensen de voorkeur hebben voor een inloopdouche, bevelen wij van Sani4all Easy Drain aan.

logo_easy drain
Easy Drain Compact Clean – zero rooster
Easy Drain multi (tegel)
Easy Drain Diamond 02
Easy Drain Compact Clean wall – zero rooster

Innovatieve badkamerinnovaties

Waterafvoer is misschien niet iets waar je veel over nadenkt. Met de Easy Drain zal dit zo blijven. Deze zorgt met haar chique waterafvoer voor een stijlvolle oplossing, zodat jij je lekker kunt douchen. De Easy Drain is een langwerpige waterafvoer douchegoot die je kunt laten inbouw om de doucheruimte om te turnen in een mooie badkamer. Veel mensen kiezen voor de producten van dit merk vanwege het hoogwaardige design en de praktische toepasbaarheid van de douchegoot. Dit onder meer vanwege de innovatieve afvoertechnieken.

Gratis adviesgesprek
20190420_1530__MG_7791

Bezoek onze showroom

Easy Drain is een toonaangevend merk in de badkamer- en sanitair wereld en past daarom precies in het rijtje merken van Sani4all. Wij hebben dank ook een groot assortiment aan producten van dit merk. Wil je graag advies over de innovatieve producten van Easy Drain? In onze showrooms staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer te maken.

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1