Sani4all

Easy Drain

Easy Drain, onderdeel van ESS, biedt innovatieve en trendsettende badkameroplossingen. Denk hierbij aan douchegoten en doucheputten. Hiermee creëer je eenvoudig jouw droombadkamer. Aansprekend design, vernuftige oplossingen en slimme accessoires zorgen ervoor dat je naar de badkamer geen omkijken hebt. Aangezien veel mensen de voorkeur hebben voor een inloopdouche, bevelen wij van Sani4all Easy Drain aan. Waterafvoer is misschien niet iets waar je veel over nadenkt. Met de Easy Drain zal dit zo blijven. Deze zorgt met haar chique waterafvoer voor een stijlvolle oplossing, zodat jij je alleen hoeft bezig te houden met douchem.

Easy Drain producten kopen bij Sani4all

De Easy Drain is een langwerpige waterafvoer douchegoot die je kunt laten inbouw om de doucheruimte om te turnen in een mooie badkamer. Veel mensen kiezen voor de producten van dit merk vanwege het hoogwaardige design en de praktische toepasbaarheid van de douchegoot. Dit onder meer vanwege de innovatieve afvoertechnieken. De douchegoot is bovendien in allerlei variaties voor het rooster. Ook geeft het merk twee jaar garantie op de douchegoten en variaties. Uiteraard heeft Sani4all een ruim aanbod van de Easy Drain producten, welke in onze winkels zijn te bewonderen.

Onze specialisten helpen en adviseren je graag in één van onze vestigingen om de beste keuze voor jouw badkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien. Naast het deskundige advies en gratis levering, verzorgen wij de professionele montage van je droombadkamer. Koop de producten van dit merk direct bij Sani4all.

Bekijk alles van Easy Drain

Jouw voordelen bij Sani4all

Sani4all heeft een uitgebreid aanbod aan badkamers en tegels. Lees hier jouw voordelen:

  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • De mooiste Vasco collectie
  • Deskundig & eerlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek