Geesa

Geesa biedt onder andere closetrolhouders, closetborstelgarnituur en handdoekhouders. Het heeft zelfs complete toiletsets. Maar ook voor een bijpassend afvalemmertje kun je bij dit merk terecht. Met de badkameraccessoires van het merk maak je jouw badkamer helemaal af. Sani4all biedt diverse producten van Geesa aan; van losse producten tot complete sets. Zelfs badkameraccessoires, zoals fleshouders, scheerspiegels en sponshouders zijn in ons assortiment te vinden.

Innovatieve badkamerkranen

Geesa is al ruim 125 jaar actief met badkameraccessoires. Het merk wordt gekenmerkt door haar aandacht voor details en haar functionele toepassing. Dutch (Nederlands) design, met honderd procent aandacht voor de detail van badkamer en toilet. Inmiddels is het een toonaangevende leverancier in het professionele segment. Dit komt doordat het enorm inzet op kwaliteit. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vijf vestigingen om de beste keuze qua badkamer accessoires te maken. 

Bezoek onze showroom

Geesa is een sterk merk in de badkamer- en sanitair wereld en past daarom precies in het rijtje merken van Sani4all. Wij hebben dank ook een groot assortiment aan producten van dit merk. Heb je advies nodig over de producten van Geesa? In onze showrooms staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer te maken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1