slider-ontwerp25

Maak kans op een GRATIS BADKAMER t.w.v. €5000,-!

Sani4all bestaat deze maand 5 jaar en dat willen we samen met jullie vieren! En hoe!?

We geven namelijk een complete badkamer weg! Voor niks, gratis, zomaar! Koop deze maand een badkamer bij Sani4all en maak kans op jouw droombadkamer t.w.v. €5000,-! Vraag in de winkels naar de actievoorwaarden.

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij om een afspraak te maken. Tijdens een adviesgesprek met deskundig badkameradvies nemen wij rustig de tijd om een totaaladvies (inclusief gratis 3D-ontwerp) te geven, passend bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat er mogelijk is.

Let op: Wij houden in onze showroom strikt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Onze adviseurs houden voldoende afstand, dragen mondkapjes en onze showrooms worden intensief schoongehouden.

Bekijk ook onze maandactie!

Algemene actievoorwaarden gratis badkamer t.w.v. €5000,-

 • Deze actie geldt alleen bij aankoop van een complete badkamer.
 • Om deel te nemen aan de actie moet de klant in juni of juli 2021 een order geplaatst bij één van de Sani4all vestigingen.
 • Het bedrag kan oplopen tot een maximum verkoopprijs van €5000.- inclusief btw.
 • Om kans te maken moet deelnemer Sani4all volgen op Facebook
 • Benoemde actie is niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.
 • Benoemde actie is niet met terugwerkende kracht geldig.
 • Benoemde actie is alleen geldig bij aankoop in een filiaal van Sani4all.
 • Benoemde actie is eenmalig en er is landelijk 1 winnaar.
 • In augustus 2021 wordt bekendgemaakt aan wie wij de badkamer weggeven. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht en bekendgemaakt via de website en social media.
 • Deelname is voorbehouden aan meerderjarige personen met een vaste woon- en/of verblijfplaats in Nederland.
 • Uw persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig de wet bescherming Persoonsgegevens.
 • De winnaar van de prijs geeft Sani4all toestemming om zijn of haar naam te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met deze actie.
 • De winnaar van de prijs geeft Sani4all toestemming om na montage ook promotionele activiteiten te mogen uitzetten in verband met deze actie. Dit kan door het gebruiken van naam, fotoreportage etc. Dit kan gebruikt worden voor marketingdoeleinden.
 • Het toewijzen van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
Solid-surfacee

Badkamer inspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Het grootste assortiment tegels van Nederland

Sani4all heeft een groot assortiment vloer- en wandtegels voor iedere ruimte in huis. Met de vele A-merken, zoals Vtwonen tegels, Douglas & Jones by Vtwonen, RAK, Cottoceramix, Terratinta en Flaviker, zit er altijd een tegel bij die jij zoekt. Je hebt de mogelijkheid uit verschillende afmetingen te kiezen, maar ook uit diverse kleuren, kleurtinten, afwerkingen, hand vervaardigde tegels of zelfs tegels voor buiten.

Altijd scherpe prijzen

Hoewel veel van onze vloer- en wandtegels van A-merken zijn, betaal je bij Sani4all altijd de scherpste prijs. Door gezamenlijk, en dus groot, in te kopen zie je dit voordeel direct terug in je portemonnee. Kom het zelf zien, laat je verrassen of inspireren. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. De koffie staat klaar!

1