slider-bbq

Gratis barbecue bij aankoop van een complete badkamer

OP = OP

Kom naar Sani4all en ontvang een gratis luxe kamado barbecue bij aanschaf van een complete badkamer!

Neem contact op met één van onze vestigingen bij jou in de buurt voor de actievoorwaarden. Onze adviseurs vertellen je graag meer!

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij om een afspraak te maken. Tijdens een adviesgesprek met deskundig badkameradvies nemen wij rustig de tijd om een totaaladvies (inclusief gratis 3D-ontwerp) te geven, passend bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Plan direct een afspraak in bij één van onze vestigingen om het assortiment te bekijken.

Wij houden in onze showrooms strikt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Onze adviseurs houden voldoende afstand en onze showrooms worden intensief schoongehouden.

Actievoorwaarden

  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet geldig op lopende offertes.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn niet met terugwerkende kracht geldig.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn alleen geldig bij aankoop in een filiaal van Sani4all.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt of tot uiterlijk 30 juni 2021.

Voordelen van een luxe kamado barbecue

Dankzij de keramische pot die aan de binnenkant van de kamado zit kan de barbecue de hitte zeer goed reguleren en vasthouden. Hierdoor blijven je kolen goed aan, en blijven ze op de juiste temperatuur. Hierdoor wordt er veel minder houtskool dan bij een traditionele houtskool barbecue verbruikt. Daarnaast is een kamado barbecue volledig afsluitbaar. Zo wordt niet alleen de hitte maar ook de rook en dus lekkere barbecue smaak beter behouden!

BBQ-mobiel-s4a

Badkamer inspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.

1