&noscript=1 />
slider-ontwerp-weer-open55

Gratis tegels bij je droombadkamer!

Wij mogen weer open en daar zijn wij heel erg blij mee! Daarom geven we, in maart en april, GRATIS TEGELS weg bij aankoop van een complete badkamer! Als dank voor het vertrouwen in deze lastige tijd. 

Dus wacht niet langer en profiteer direct van deze topactie, maak een afspraak bij jou in de buurt!

Gratis tegels... Laten wij, Sani4all, ook nog eens het grootste assortiment wand- en vloertegels van heel Nederland hebben. Iedere combinatie, kleur, afwerking of afmeting is bij ons te vinden. Bij Sani4all slaag je altijd op het gebied van tegels én profiteer je natuurlijk voor onze kenmerkende scherpe prijzen. Kom nu voor jouw droombadkamer naar één van onze vestigingen.

Neem contact op met één van onze winkels bij jou in de buurt voor de actievoorwaarden. Onze adviseurs vertellen je graag meer! Let op; per vestiging kan de actie verschillen.

Tijdens een adviesgesprek met deskundig badkameradvies nemen wij rustig de tijd om een totaaladvies (inclusief gratis 3D-ontwerp) te geven, passend bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Plan direct een afspraak in bij één van onze vestigingen om het assortiment te bekijken.

Wij houden in onze showroom strikt rekening met de richtlijnen van het RIVM. Onze adviseurs houden voldoende afstand en onze showrooms zullen intensief schoongehouden worden.

Algemene voorwaarden actieperiode “GRATIS TEGELS”

  • Benoemde actie geldt alleen bij aankoop van een complete badkamer.
  • Benoemde actie is niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.
  • Benoemde actie is niet geldig op lopende offertes.
  • Benoemde actie is niet met terugwerkende kracht geldig.
  • Benoemde actie is alleen geldig bij aankoop in een filiaal van Sani4all.
  • Benoemde acties en aanbiedingen zijn geldig vanaf 3 maart t/m 30 april 2021.
  • Contacteer de betreffende vestiging voor de exacte actievoorwaarden. Deze kan per vestiging verschillen.
jpg-loft2

Het grootste assortiment tegels van Nederland

Sani4all heeft een groot assortiment vloer- en wandtegels voor iedere ruimte in huis. Met de vele A-merken, zoals Vtwonen tegels, Douglas & Jones by Vtwonen, RAK, Cottoceramix, Terratinta en Flaviker, zit er altijd een tegel bij die jij zoekt. Je hebt de mogelijkheid uit verschillende afmetingen te kiezen, maar ook uit diverse kleuren, kleurtinten, afwerkingen, hand vervaardigde tegels of zelfs tegels voor buiten.

Altijd scherpe prijzen

Hoewel veel van onze vloer- en wandtegels van A-merken zijn, betaal je bij Sani4all altijd de scherpste prijs. Door gezamenlijk, en dus groot, in te kopen zie je dit voordeel direct terug in je portemonnee. Kom het zelf zien, laat je verrassen of inspireren. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. De koffie staat klaar!