Sani4all

Gratis tegels voor je badkamer

De bouwvak is begonnen en dat betekent grootse aanbiedingen. Daarom krijg je alleen deze maand GRATIS TEGELS bij aanschaf van een complete badkamer. Behalve sanitairspecialist is Sani4all gespecialiseerd in vloertegels en wandtegels. Ons assortiment is zo groot dat je hier werkelijk alles vindt. Iedere combinatie, kleur, afwerking, afmeting of voor iedere ruimte, bij Sani4all slaag je altijd op het gebied van tegels. Natuurlijk wel voor onze kenmerkende scherpe internetprijzen.

Neem contact op met één van onze vestigingen bij jou in de buurt voor de actievoorwaarden. Onze adviseurs vertellen je graag meer!

Vloertegels en wandtegels in alle soorten

Sani4all heeft een groot assortiment vloertegels en wandtegels voor iedere ruimte in huis. Met de vele A-merken, zoals Vtwonen tegels, Douglas & Jones by vtwonen, RAK, Pastorelli, Lea, Cottoceramix, Terratinta en Flaviker, zit er altijd een tegel bij die van jouw badkamer je absolute droombadkamer maakt. Je hebt de mogelijkheid uit verschillende afmetingen te kiezen, maar ook uit diverse kleuren, kleurtinten, afwerkingen, handvervaardigde tegels of zelfs tegels voor buiten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk een deel van ons ruime assortiment online!

Bekijk tegels

Altijd scherpe internetprijzen

Hoewel veel van onze vloer- en wandtegels van A-merken zijn, betaal je bij Sani4all altijd de laagste prijs. Door gezamenlijk en dus groot in te kopen zie je dit voordeel direct terug in je portemonnee. Kom langs in één van onze vestigingen voor een vrijblijvende offerte en gratis 3D ontwerp. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. De koffie staat klaar!

Gratis deskundig advies nodig? Plan direct!

Inclusief gratis 3D ontwerp bij Sani4all.

Vanzelfsprekend zijn wij ook zonder afspraak te bezoeken. De koffie staat voor je klaar!