tegelactie_maartfb

Alleen in maart GRATIS TEGELS bij aankoop van een complete badkamer!

En laten wij, als badkamerspecialist, ook nog eens het grootste assortiment wand- en vloertegels hebben van heel Nederland. Iedere combinatie, kleur, afwerking of afmeting is bij ons te vinden. Bij Sani4all slaag je altijd op het gebied van tegels én profiteer je natuurlijk voor onze kenmerkende scherpe prijzen. Kom nu voor jouw droombadkamer naar één van onze vestigingen.

Neem contact op met één van onze vestigingen bij jou in de buurt voor de actievoorwaarden. Onze adviseurs vertellen je graag meer!

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij om een afspraak te maken. Dan kunnen onze adviseurs de tijd voor je nemen die je verdient. Zij voorzien jou graag van deskundig advies en maken direct een gratis 3D ontwerp van jouw badkamer.

Algemene voorwaarden actieperiode

  • Benoemde acties en aanbiedingen in de folder zijn niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.
  • Benoemde acties en aanbiedingen in de folder zijn niet geldig op lopende offertes.
  • Benoemde acties en aanbiedingen in de folder zijn niet met terugwerkende kracht geldig.
  • Benoemde acties en aanbiedingen in de folder zijn alleen geldig bij aankoop in een filiaal van Sani4all.
  • Benoemde acties en aanbiedingen in de folder zijn geldig zolang de voorraad strekt of tot uiterlijk 7 april 2020.

Het grootste assortiment tegels van Nederland

Sani4all heeft een groot assortiment vloer- en wandtegels voor iedere ruimte in huis. Met de vele A-merken, zoals Vtwonen tegels, Douglas & Jones by Vtwonen, RAK, Cottoceramix, Terratinta en Flaviker, zit er altijd een tegel bij die jij zoekt. Je hebt de mogelijkheid uit verschillende afmetingen te kiezen, maar ook uit diverse kleuren, kleurtinten, afwerkingen, hand vervaardigde tegels of zelfs tegels voor buiten.

Altijd scherpe internetprijzen

Hoewel veel van onze vloer- en wandtegels van A-merken zijn, betaal je bij Sani4all altijd de scherpste prijs. Door gezamenlijk, en dus groot, in te kopen zie je dit voordeel direct terug in je portemonnee. Kom het zelf zien, laat je verrassen of inspireren. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. De koffie staat klaar!

Onze vestigingen zijn ondanks het Coronavirus wel open! Wij nemen uw gezondheid echter zeer serieus. Meer weten?  Lees meer!