Sani4all

Het is december, en dat betekent feestmaand! Profiteer nu van deze waanzinnige actiemaand bij Sani4all. Krijg alleen deze maand GRATIS VLOERVERWARMING bij aanschaf van een complete badkamer. Niets is fijner dan de douche uitstappen op een lekker warme vloer, toch? Wij vinden van wel en willen iedereen daarom ook deze fijne ervaring bieden, GRATIS!
Onze vloerverwarming zorgt ten eerste voor een aangename temperatuur door een gelijkmatige verdeling van warmte. Indien vloerverwarming gekozen wordt als hoofdverwarming, is het gebruik van radiatoren niet nodig. Daarnaast is het energieverbruik bij deze vorm van verwarming erg laag. Het verbruikt 20% minder energie dan radiatoren waardoor het rendement zeer gunstig is. Ideaal dus als je wilt bezuinigen op je energiekosten. Bovendien is de toegevoegde waarde van vloerverwarming hoog, omdat het ervoor zorgt dat de waarde van je huis stijgt.

Neem contact op met één van onze vestigingen bij jou in de buurt voor de actievoorwaarden. Onze adviseurs vertellen je graag meer!

Om teleurstelling te voorkomen, door drukte, adviseren wij om een afspraak te maken. Dan kunnen onze adviseurs de tijd voor je nemen die je verdient. Zij voorzien jou graag van deskundig advies en maken direct een gratis 3D ontwerp van jouw badkamer. Maak je afspraak in de voor jouw dichtstbijzijnde vestiging hier. Wil je gewoon inspiratie op doen? De koffie staat bij ons altijd klaar!


Ultiem gemak!

Wil jij vloerverwarming kopen voor in je huis of badkamer? Of wil je je graag oriënteren op wat dit product jou kan bieden? Bij Sani4all weet je zeker dat je goed zit. Wij helpen je dan ook graag met de beste keuzes maken.

Vloerverwarming wordt onder de vloer ingebouwd. Het verwarmt je huis en is vooral erg aangenaam in de herfst en winter, als de tegels in je badkamer snel afkoelen. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor vloerverwarming. Tevens heb je met dit type verwarming geen gedoe met schoonmaken. Het zit namelijk nooit in de weg!

Altijd scherpe internetprijzen

Hoewel onze vloerverwarming een A-merk is, betaal je bij Sani4all altijd de scherpste prijs. Door groot in te kopen zie je dit voordeel direct terug in je portemonnee. Kom het zelf zien, laat je verrassen of inspireren. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. De koffie staat klaar!

Voorkom teleurstelling!
Wegens verwachte drukte raden wij aan een afspraak te maken!

Maak hier jouw afspraak

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek