Sani4all

Grohe

Grohe heeft alles voor jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een wastafelkraan, thermostaatkraan, een douche of badkameraccessoires; ze hebben het. Het merk biedt een breed en diep badkamerassortiment aan in verschillende stijlen: Cosmopolitan, Contemporary en Authentic. Elke stijl staat voor een eigen karakter en smaak.

Al vele tientallen jaren lanceert het merk innovatieve en ontwerp gedreven badkamer- en keukenkranen. In alle producten zie je het vakmanschap en passie terug. Ze zijn niet te evenaren en doorstaan elke test. Het resultaat is een indrukwekkende serie aan ontwerpen geschikt voor jouw badkamer of keuken met levenslange kwaliteit en unieke functies.

Grohe is uiteraard verkrijgbaar bij badkamerspecialist Sani4all. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen vinden waar je veel inspiratie uit kunt halen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden.

Grohe bij Sani4all

Grohe is een toonaangevend merk in de badkamer/sanitair wereld en past daarom precies in het rijtje merken van Sani4all. Wij hebben dank ook een groot assortiment aan artikelen van dit merk. Advies nodig over producten? In onze showrooms staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw ideale badkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp (laten) maken zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij ook, indien gewenst natuurlijk, de professionele montage van je droombadkamer. Koop de producten van Grohe direct bij Sani4all.

Bekijk alles van Grohe

Voordelen van Sani4all

Sani4all heeft een uitgebreid aanbod aan badkamers en tegels. Lees hier jouw voordelen:

  • De beste prijs
  • De mooiste Grohe collectie
  • Deskundig & eerlijk advies
  • Gratis 3D ontwerp

Grohe Essence New Wastafelmengkraan S 23379001

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek