Grohe

Kranen voor de badkamer

Naar wat voor een kraan voor je badkamer je ook op zoek bent, Grohe heeft het. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk bij Sani4all een prominente plaats heeft. Grohe badkamerkranen combineren prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en jouw persoonlijke voorkeuren.

320px-Grohe-logo

Innovatieve badkamerkranen

Al jarenlang lanceert Grohe innovatieve badkamerkranen. Ze bieden hoogwaardige producten voor jouw plezier en gemak. Of je nu op zoek bent naar een wastafelkraan, thermostaatkraan, een douche of badkameraccessoires; Grohe heeft het. Het merk biedt een breed en diep badkamerassortiment aan in verschillende stijlen: Cosmopolitan, Contemporary en Authentic. Elke stijl staat voor een eigen karakter en smaak.

20190420_1530__MG_7791

Bezoek onze showroom

Grohe is een toonaangevend merk in de badkamer- en sanitair wereld en past daarom precies in het rijtje merken van Sani4all. Wij hebben dank ook een groot assortiment aan producten van dit merk. Heb je advies nodig over de producten van Grohe? In onze showrooms staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer te maken.

Bezoek een vestiging bij jou in de buurt!

Volg ons voor de laatste badkamer trends!