Grootste tegelassortiment

Grootste tegelassortiment van Nederland aan het zoeken? Dat ben je bij Sani4all aan het enige en juiste adres. Als badkamerspecialist hebben we namelijk ook nog eens het grootste tegelassortiment van het land. Iedere combinatie, kleur, afwerking of afmeting is bij ons te vinden. Met de vele A-merken, zoals Vtwonen tegels, Douglas & Jones by Vtwonen, RAK, Cottoceramix, Terratinta en Flaviker, zit er altijd een tegel bij die jij zoekt. Je hebt de mogelijkheid uit verschillende afmetingen te kiezen, maar ook uit diverse kleuren, kleurtinten, afwerkingen, hand vervaardigde tegels of zelfs tegels voor buiten. Bij Sani4all slaag je dus altijd op het gebied van tegels. Breng dus snel eens een bezoek aan één van onze vestigingen door het hele land om het aanbod tegels te bewonderen. Het grootste tegelassortiment vind je dus bij de specialist.

Grootste tegelassortiment bij Sani4all

Bij Sani4all heb je een ruim aanbod tegels. Hiermee worden zowel wandtegels als vloertegels bedoeld. Deze vloertegels kunnen, naast in de badkamer, ook uitstekend gebruikt worden voor een woonkamer of kantoor. De tegelvloeren zijn niet alleen erg sfeervol, maar ook praktisch in onderhoud en reiniging. Ook hebben wij een groot assortiment mozaïektegels. Een prachtige oplossing voor je badkamer of toiletruimte. In al onze showrooms vind je allerlei materialen, kleuren, bewerkingen en patronen. Wij hebben actuele collecties van bekende merken tegen de laagste prijzen. Of je nu kiest voor natuursteen, een vierkante of langwerpige tegel; voor een groot deel bepalen ze de sfeer in jouw badkamer, toilet of kantoor. Voor de mooiste en beste kwaliteit vloertegels, wandtegels en houtlook tegels kom je dus naar Sani4all.

Het grootste tegelassortiment bij de specialist

Bezoek dus snel één van onze vestigingen om het grote tegelassortiment te bekijken. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij om een afspraak te maken. Dan kunnen onze mensen de tijd voor je nemen die je verdient. Zij voorzien jou graag van deskundig advies en maken direct een gratis 3D ontwerp van de tegels in jouw badkamer. Maak dus snel je afspraak in de voor jouw dichtstbijzijnde vestiging.

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1