Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Inloopdouche

Inloopdouche kopen? Deze inloopdouches zijn de trend van de afgelopen jaren. En dat is niet gek, want ze zijn mooi, ruimtelijk en bieden vele voordelen. Sani4All biedt bovendien modellen voor iedere badkamer en voor iedere portemonnee. Een inloopdouche is een douche waar je zo in kunt lopen. Er is dus geen drempel of ander obstakel waardoor de vloer van de badkamer doorloopt in de douche. Vaak wordt deze vloer door getegeld, maar er zijn tegenwoordig ook douchebakken die bijna naadloos ingebouwd kunnen worden in de vloer. De douche wordt op deze manier afscheiden van de rest van de badkamer door een muur of glazen wand. Onze douches vallen op door de enorme functionaliteit en het moderne design. Ze zijn ook nog eens met de beste materialen afgewerkt. Ontdek de prachtigste inloopdouche in één van onze winkels.

Inloopdouche kopen bij Sani4All

Bij een inloopdouche kun je dus of een muur, of een glazen wand neerzetten om waterspatten in de badkamer tegen te gaan. Een glazen wand zorgt ervoor dat de inloopdouche een ruimtelijke uitstraling heeft. Sani4All biedt diverse glazen wanden van diverse merken, zoals Geberit, Villeroy & Boch en Grohe, om jouw perfecte inloopdouche te creëren. Zo heb je bij ons de keuze uit enkel een glaswand, een glaswand met draaibare zijwand of een glaswand met vaste zijwand. Veel van de glazen wanden zijn voorzien van antikalkbehandelingen, zodat ze eenvoudig schoon te houden zijn en langer mooi blijven. Wilt u meer weten over onze inloop douches of mogelijkheden? Neem dan direct contact op of bezoek één van onze winkels in het land voor meer informatie.

Inloopdouche kopen bij de specialist

Bij Sani4All kun je dus terecht voor de mooiste inloopdouches van de hoogste kwaliteit. Breng vrijblijvend een bezoek aan één van onze winkels om inspiratie op te doen en een 3D-ontwerp van jouw droombadkamer te maken. Onze specialisten helpen en adviseren je graag om de beste keuze te maken. Naast professioneel ontwerp, deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij dus ook de professionele montage.

Maak een afspraak