Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Instamat design radiatoren voor in de badkamer

De badkamer is al lang niet meer de ruimte om enkel te douchen, een bad te nemen of om je op te frissen. De badkamer is niet meer enkel functioneel, het moet er ook mooi en sfeervol uitzien. We zien steeds vaker eyecatchers in de badkamer, waaronder designradiatoren van Instamat. Instamat heeft een trendsettend assortiment aan (design)radiatoren voor jouw droombadkamer. Door deze Instamat radiatoren creëer je de perfecte combinatie van warmte en design in de badkamer. Daarnaast geeft het een luxe uitstraling. Het Instamat assortiment is zeer breed; van design radiatoren tot klassieke radiatoren.

Instamat

Toonaangevend merk

Sinds de jaren ’80 richt Instamat zich op designradiatoren. Toentertijd was Instamat de eerste designradiatoren aanbieder in Nederland. Sinds die tijd is Instamat de voorloper geweest in de ontwikkeling van de designradiator. Voorop staat de product- en assortiment innovatie.

Instamat designradiator kopen

Onze ervaren medewerkers adviseren je graag in een van onze winkels om de beste Instamat designradiator voor jouw droombadkamer uit te zoeken. Je kan bij Sani4All gratis een 3D-ontwerp laten maken, zo kan je zien hoe jouw nieuwe badkamer, met nieuwe radiator, eruit komt te zien. Naast deskundig advies en gratis levering verzorgen wij de professionele montage van je badkamer.

Trendsettende radiatoren

Instamat heeft radiatoren die geschikt zijn voor de badkamer. De vormgeving loopt uiteen van klassiek naar strak en modern. De (meeste) Instamat radiatoren zijn ook beschikbaar in elektrische variant. Deze verbruiken ongeveer dezelfde hoeveelheid stroom als gloeilampen. Bij de elektrische variant kan er ook een afstandsbediening worden bijgevoegd. Zo kan je vanaf een afstand de radiator bedienen.

Iskol

ISKOL: De traditionele ladder kwam vroeger vaak als decoratie in de badkamer voor. Inmiddels keert deze ladder terug als designradiator. De klassieke en moderne elementen komen in de ISKOL Instamat radiator samen. De ISKOL is een combinatie van een prachtig design, kwaliteit en natuurlijk warmte. Deze radiator is verkrijgbaar in zwart en wit, maar ook in 200 andere kleuren. Om roest te voorkomen heeft de radiator een roestwerende behandeling gehad en is voorzien van een poeder-epoxylaag. Je kan deze radiator niet alleen aansluiten op de centrale verwarming, de ISKOL is ook in elektrische variant verkrijgbaar.

JAY: JAY is een fraaie en minimalistische handdoekwarmer voor de badkamer. Met deze Instamat radiator heb je altijd een warme badjas of handdoek tot je beschikking. Je bent hiermee niet meer afhankelijk van de centrale verwarming. Door de minimalistische uitstraling van JAY kan je meerdere radiatoren naast elkaar hangen. Dit geeft de badkamer ook meer luxe. De radiator is van geborsteld of gepolijst roestvast staal en verkrijgbaar in de kleuren soft zwart, soft wit en messing.

JAY
DECO

DECO: De DECO Instamat radiator heeft wat meer weg van een traditionele radiator. De radiator heeft kenmerkende elementen zoals strakke buizen en tussenstukken. Tussen deze buizen en tussenstukken zitten openingen waardoor je je handdoeken kan verwarmen en drogen. DECO wordt behandeld met een roestwerende behandeling en voorzien van een poeder-epoxylaag en is in meer dan 100 kleuren verkrijgbaar. Deze Instamat radiator is aan te sluiten op de centrale verwarming, maar ook in elektrische variant verkrijgbaar.

Winkel bezoeken voor Instamat radiatoren

Instamat is een vooruitstrevend merk en past daarom precies bij Sani4All. Wij hebben dan ook een groot assortiment Instamat radiatoren. Heb je advies nodig voor over deze radiatoren? In onze winkels staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar! Ze helpen en adviseren je graag om de beste Instamat radiator te kopen.