Sani4all

Wij hebben wat te vieren!

Jubileum! Sani4all heeft alweer 10 vestigingen!

Sani4all blijft maar groeien. Zaterdag 12 mei opende Sani4all de deuren van alweer haar 10e vestiging. Ditmaal in Broek op Langedijk. Hiermee groeit Sani4all steeds verder door naar een landelijke formule met als belangrijkste doel: betaalbaar sanitair en tegels voor iedereen. Het succes van Sani4all is te danken aan de krachtige formule met haar vele voordelen en natuurlijk het vertrouwen van haar klanten. Het is een feit dat steeds meer mensen Sani4all weten te vinden, en daar zijn we ontzettend trots op!

Complete ontzorging is waar Sani4all voor staat. Klanten genieten bij Sani4all van gratis en ongedwongen advies, gratis 3D ontwerp, gratis bezorging en wij regelen, indien gewenst, zelfs de volledige professionele montage. Daarnaast biedt Sani4all een groot assortiment aan A-merken, badkamers volgens de laatste trends en hebben wij zelfs het grootste tegelassortiment van Nederland. En dat voor super voordelige prijzen.  Niet voor niets wordt Sani4all dé badkamerspecialist mét internetprijzen genoemd.

Met de focus op het aanbieden van complete badkamers, sanitair en tegels, heeft Sani4all al duizenden tevreden klanten geholpen. Sani4all wordt dan ook een steeds groter begrip in Nederland. Sani4all is momenteel de snelst groeiende sanitairwinkel in Nederland. In 2016 is Sani4all opgericht vanuit bestaande sanitairwinkels. Inmiddels bestaan er al 10 vestigingen in Nederland en daar komen alleen maar meer vestigingen bij. De toekomstplannen van Sani4all zien er zonnig uit. De ambitie is om door te groeien naar een landelijke dekking met dezelfde wil en motivatie. Nogmaals; wij zijn gewoon waanzinnig trots!

 

Gratis deskundig advies?
Plan direct een afspraak in verband met de verwachte drukte!

Inclusief gratis 3D ontwerp bij Sani4all.

Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Dat jij 100% tevreden bent; dat is waar Sani4all naar streeft. Daarom hebben wij onze complete ontzorging in het leven geroepen. Dit betekent dat je niet alleen geniet van alles wat een luxe badkamerspeciaalzaak je biedt, zoals een gratis 3d ontwerp en een breed assortiment A-merken, maar dat je ook nog eens veel voordeliger uit bent.

Voordelen badkamerspeciaalzaak

Daarom kies je voor Sani4all

Sani4all kiest ervoor om zeer scherpe internetprijzen te hanteren, maar wel alle voordelen van een badkamerspeciaalzaak aan te bieden. Zo streven wij ernaar dat jij 100% tevreden bent.

Waar onze lage prijzen dan vandaan komen? Ten eerste kopen wij groot in, veelal direct bij de leverancier. Daarnaast vind je Sani4all niet in luxe showrooms. Wij kiezen ervoor je te voorzien van deskundig advies vanuit eenvoudige showrooms. Natuurlijk vind je hier wel alle producten, veel inspiratie en een ruim assortiment van zowel bekende A-merken als Grohe, Sunshower, Geberit, Villeroy & Boch, vtwonen, Sphinx, Geesa en Sealskin.

  • Wij bieden sanitair & tegels voor elke portemonnee.
  • Onze badkameradviseur is je vaste aanspreekpunt.
  • De medewerkers geven altijd deskundig en eerlijk advies.
  • Ons team bestaat uit vakkundige en gediplomeerde vakmensen.
  • Sani4all heeft tien fysieke showrooms om inspiratie op te doen.
  • Door onze efficiënte manier van werken komen we altijd tot een lage totaalprijs.
  • Al veel tevreden klanten zijn je voorgegaan.

Bekijk waar we trots op zijn!

 

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek