Sani4all

Hoe kan ik een kleine badkamerruimte het best benutten?

Bij Sani4all denken we graag mee over slimme oplossingen. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Ook in een kleine badkamerruimte kunnen we jouw wensen realiseren. Bijvoorbeeld door te kiezen voor slimme badkamermeubels, zoals multifunctionele kasten. Of door in de hoogte te werken door bijvoorbeeld te werken met een glazen douchewand die onopvallend in het ruimteconcept wordt opgenomen. Wij zorgen dus dat elke centimeter van de ruimte wordt benut.

Inrichttips

Ga je een kleine badkamer indelen maar heb je nog geen enkel idee hoe je de kleine ruimte het beste kunt benutten? Het indelen van een kleine badkamer is niet eenvoudig, maar zoals aangegeven er is meer mogelijk dan je waarschijnlijk denkt. Daarom geven we je graag enkele voorbeelden ter inspiratie voor het indelen van jouw kleine badkamer.

Voorbeeld 1: inloopdouche

Heb je echt weinig ruimte, maar nog wel een kleine hoek over? Dan kan zelfs een kleine inloopdouche zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid. Daarnaast beschikt het over een opbergruimte onder de wastafel en in de dubbele spiegelkast. Grote vloertegels kunnen optisch zorgen voor een grote ruimte.

Voorbeeld 2 : schuin dak

Vaak zien we badkamers met een schuin plafond, waardoor het indelen van de badkamer zeer lastig is. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor ligbad die je onder de schuine kant plaatst. Maar je kunt ook kiezen voor een douche waardoor er onder de schuine kant ruimte is voor een toilet. Kortom, de mogelijkheden zijn er altijd.

Vragen

Heb je nog vragen over de indelingsmogelijkheden van je kleine badkamer? Bezoek dan snel onze winkel. We maken een gratis 3D ontwerp, bieden je advies en inspiratie en hebben lekkere koffie. Directe vragen of reageren op dit artikel? Stel ze via Facebook, Twitter of e-mail.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek