Kinedo

Kinedo is in 1968 als familiebedrijf opgericht en heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een innovatieve en ervaren douchefabrikant, met de focus op mindervalide en senioren badkamers en sanitair. Het merk, uiteraard verkrijgbaar bij sanitair-specialist Sani4all, begrijpt als geen ander hoe belangrijk een optimale douchebeleving voor je is. Het biedt al 45 jaar oplossingen voor de badkamer. Innovatie, design en kwaliteit; achter elk Kinedo product staat een excellente knowhow. Alle producten zijn ontworpen volgens de Europese normen voor kwaliteit en veiligheid, met jouw comfort en veiligheid voorop. In onze overzichtelijke showrooms vind je een aantal badkameropstellingen van het merk, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Kinedo koop je bij Sani4all.

Kinedo kopen bij Sani4all

Indien je niet meer wilt kiezen tussen een douche of bad, is Duo dé oplossing. De multifunctionele bad douche combinatie zorgt dat je van beide geniet. Door de geïntegreerde baddeur stap je heel gemakkelijk en drempelloos in. Daarmee is het zeer praktisch in het dagelijkse gebruik. Duo neemt dankzij de dubbele functie niet veel plaats in en is daardoor geschikt voor zowel ruime als kleinere badkamers. Het merk heeft ook Kinemagic, waarmee je jouw bad voor een veilige en comfortabele douche kunt vervangen binnen één dag! Er zijn dus geen grote werkzaamheden nodig. Kom eens langs in één van onze vestigingen voor een passend advies. Onze ervaren medewerkers kunnen je helpen bij de aankoop van dit gerenommeerde merk, dat ook achter de succesvolle Sanibroyeur zit.

Ik koop een Kinedo douche bij de specialist

In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste Kinedo collectie vind je bij Sani4all. Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vijf vestigingen om de beste keuze voor jouw perfecte badkamer te maken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1