Sani4all

Montage

Montage Sani4all

Professionele montage

Je hebt je droombadkamer, toilet of unieke tegelvloer uitgezocht en samengesteld. Dankzij het gratis 3D ontwerp weet je exact wat je kunt verwachten. Ook over de levering van de producten maak je je geen zorgen: deze worden gratis thuisbezorgd. Alleen de montage rest nog. ”Natuurlijk kan ik dit zelf”, denk je. Vergis je echter niet. Het monteren van een badkamer is een kundig en tijdrovend proces. Onze deskundige adviseurs vertellen hier graag meer over. Indien gewenst verzorgt Sani4all de montage. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat professionele monteurs de meest ontspannen ruimte in jouw huis perfect in orde maken. Wij werken alleen met professionele en betrouwbare monteurs, die zichzelf al meermalen bewezen hebben. Lees hieronder hoe Sani4all in 8 stappen de montage soepel laat verlopen. Geen zorgen!

Nog geen badkamer uitgezocht?

Bekijk ons waanzinnige assortiment complete badkamers. Naast de badkamers hebben wij duizenden
producten volgens de allerlaatste trends. Wij geven 100% slagingsgarantie voor jouw droombadkamer!
Laat je verrassen door de mogelijkheden en prijs.

 

 

Het traject werkt als volgt

De eerste stap is gezet: je weet dat er een nieuwe badkamer komt. Je huidige badkamer is nodig aan vervanging toe. Daarom ben je nu op deze website. Je hoopt dat Sani4all je kan helpen. Dat kunnen wij – ook met de montage van je nieuwe badkamer! Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat je kunt verwachten lees je hieronder de 8 stappen waaruit het montageproces bestaat.

Eerste afspraak

Onze ervaren monteur komt bij je thuis om, samen met jou, de situatie op te nemen van je nieuwe badkamer, sanitair of vloer.

Inventarisatie

De uit te voeren werkzaamheden worden doorgesproken. Doe je werkzaamheden zelf? Dan halen wij deze uit de offerte.

Heldere offerte

Sani4all spreekt samen met jou de offerte door. Genoemde prijzen staan vast en afspraken staan glashelder op papier. Geen verrassingen!

Planning

Na akkoord van de offerte plannen wij samen met jou de werkzaamheden in. De levering van de materialen sluit hierop aan.

Werkwijze

Onze ervaren monteurs gaan professioneel te werk en doen er alles aan de montageperiode zo kort mogelijk te laten duren. Zo kun je eerder genieten.

Garantie

Sani4all werkt alleen met erkende en zeer ervaren monteurs. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over de kwaliteit van het opgeleverde werk. Bekijk voorbeelden.

Eén aanspreekpunt

Helder en duidelijk communiceren vinden wij belangrijk. Daarom blijft Sani4all altijd jouw aanspreekpunt. Snel en eenvoudig!

Betaling

De betaling van de montage vindt plaats aan de monteur, deze stelt ook je offerte op. Sani4all helpt je graag met vragen hierover.

Resultaten van de montage van Sani4all

Badkamer Dronten Wiers

Badkamer familie Wiers

Het creëren van een badkamer waarin unieke materialen, unieke producten en bijzondere kleuren zijn gebruikt is extra bijzonder. Wat vind…

Lees meer

Badkamer familie Jansen

Wauw! Wij zijn onwijs fan van deze badkamer opgeleverd in Rheden. Sani4all Zevenaar heeft deze badkamer voorzien van een inloopdouche,…

Lees meer

Badkamer Rhenen ter Heerdt

Badkamer familie ter Heerdt

A-merken voor internetprijzen!! Deze prachtige badkamer en dit prachtige toilet zijn voorzien van Cottoceramix vloer- en wandtegels. De kleurencombinatie met…

Lees meer

Badkamer Ulft Hermsen

Badkamer familie Hermsen

In Ulft zijn een prachtige badkamer en toilet opgeleverd. Sani4all Varsseveld heeft een moderne badkamer ontworpen door gebruik te maken…

Lees meer

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek