Sani4all

Werkwijze

Onze werkwijze

Zoek je ander sanitair of een nieuwe badkamer? Sani4all helpt en begeleidt je graag van A tot Z – zodat jij 100% tevreden bent. Dit gebeurt in 4 stappen.

Stap 1 – Deskundig advies

Een luisterend oor is erg belangrijk om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom nemen onze deskundige adviseurs, onder het genot van een kop koffie of thee, jouw specifieke wensen door. Er ontstaat zo een globaal beeld waaraan je nieuwe badkamer of tegelvloer moet voldoen. Vervolgens ga je samen met de adviseurs de showroom in om inspiratie op te doen en producten uit te zoeken uit het ruime assortiment. Iets gezien wat niet in onze showroom staat? Geen probleem, wij kunnen alles voor je bestellen.

Advies Sani4All

Stap 2 – Gratis 3D ontwerp

Alle producten zijn uitgezocht. Benieuwd naar hoe dit zal staan in je nieuwe badkamer? Dan laten we dat toch zien! Dankzij het gratis 3D ontwerp dat onze adviseur voor je maakt krijg je een goed beeld van hoe de badkamer eruit komt te zien. Dit 3D ontwerp dient straks ook als leidraad voor de monteurs.

Zodra je het eens bent met het 3D ontwerp en de offerte wordt de keuze gemaakt om al dan niet te kiezen voor professionele montage door Sani4all. Indien onze specialisten de montage verzorgen, wordt er een afspraak gemaakt bij jou thuis met de monteur. Deze zal de situatie opnemen, voor de zekerheid alle maten nameten en vervolgens een offerte maken (als deze in de winkel nog niet gemaakt is). Doe je de montage zelf? Geen probleem. Houd er wel rekening mee dat dit een kundig en tijdrovend proces is. Meer informatie over garantie op producten bij eigen montage lees je hier.

3D badkamer

Stap 3 – Gratis bezorging

Gefeliciteerd! Je hebt het 3D ontwerp en de offerte goedgekeurd. De belangrijkste stap is genomen. Dit betekent dat het moment van bezorging ingepland wordt. Afhankelijk van de start van montage zorgt Sani4all ervoor dat alle producten op tijd geleverd worden. Gratis, tot aan de deur. De dag en tijd van bezorging kies je zelf.

Bezorging Sani4All

Stap 4 – Professionele montage

Wanneer je ervoor kiest om de montage door Sani4all te laten verzorgen, kies je voor de zekerheid dat alle producten op de juiste manier geïnstalleerd worden. Hiervoor werken wij enkel samen met zeer ervaren, erkende en professionele monteurs. Stuur je ons na oplevering een foto van het eindresultaat? Veel ontspanning gewenst!

Montage Sani4all

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek