Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Aalsmeer

Wil je graag jouw badkamer vervangen? Is jouw badkamer oud en echt aan vervanging toe? Wij hebben in onze winkel een ruim assortiment aan sanitair en tegels. In de badkamerwinkel in de regio van Aalsmeer hebben we alles staan, waardoor je bij ons inspiratie kunt opdoen. Kom voor inspiratie dus kom gerust eens langs bij Sani4All Amsterdam.

Deskundige adviseurs die voor je klaarstaan

In de buurt van Aalsmeer begrijpen wij helemaal dat je niet jaarlijks een badkamer koopt. Het is dan ook fijn als je wat advies kan krijgen van iemand die er verstand van heeft. Onze adviseurs staan voor je klaar in de winkel om je advies te geven over jouw nieuwe badkamer. In onze winkel staan deskundige en ervaren adviseurs en hebben antwoord op al je vragen. Heb je al je wensen al in kaart gebracht? Geef deze wensen dan door aan onze adviseurs. In de regio van Aalsmeer denken we graag met je mee. We helpen je graag met het vinden van materialen en producten die bij jouw wensen horen voor een nieuwe badkamer.

Winkel Amsterdam

Kleuren in jouw badkamer

Kleuren voor in jouw badkamer, er zijn er zoveel! Welke kleur past nou echt bij jouw badkamer? Sommige mensen weten gelijk welke kleur ze in hun badkamer willen hebben. Andere mensen vinden het moeilijk om de juiste kleur te vinden. Doordat er zoveel keus is, weten ze niet waar ze moeten beginnen. In onze winkel kan je alle kleuren komen bekijken. We hebben wat voorbeelden van kleuren die geschikt zijn voor een badkamer.

Beige badkamer

Beige is een kleur die warmte uitstraalt, maar ook rust uitstraalt. Hierdoor is het de ideale kleur voor je badkamer. Beige is echt een zandkleur, dus een zachte kleur. Het is een chique en elegante kleur. De verschillende uitstraling die beige heeft maakt de kleur dan ook zo veelzijdig.

Beige badkamer zwart

Zwart witte badkamer

Een zwart witte badkamer hoeft helemaal niet saai te zijn. Je kunt namelijk vele combinaties maken en daardoor ook verschillende badkamerstijlen samenstellen. Doordat de kleuren een ingetogen uitstraling hebben, stralen deze badkamers rust uit.

Strakke zwart witte badkamer

Badkamer in antraciet

Antraciet lijkt erg op zwart, maar is iets zachter qua kleur. Je kunt de kleur op verschillende manieren toepassen en op verschillende manieren combineren. Antraciet is de oplossing voor een donkere badkamer als je weinig licht hebt in je badkamer. Het is donker, maar niet te donker.

Badkamer antraciet

Blauwe badkamer

Blauw is een kleur met een rustige, maar wel sprekende uitstraling. Daardoor is het de ideale kleur voor in de badkamer. Er zijn verschillende tinten blauw en iedere tint heeft zijn eigen uitstraling. De meeste blauwtinten hebben een rustige en sfeervolle uitstraling.

Blauwe badkamer
Badkamerwinkel Amsterdam

Scherpste prijs krijg je bij ons

In onze badkamerwinkel in de omgeving van Aalsmeer krijg je altijd meteen de scherpste prijs. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent. De prijzen die wij geven zijn dan ook altijd zonder gedoe, zijn transparant en eerlijk. Badkamers kosten nou eenmaal veel geld en je wilt hier dan ook goed over nadenken. Je krijgt bij ons ook genoeg de tijd om na te denken. In de regio van Aalsmeer hebben wij badkamers staan voor elk budget. Er zijn verschillende badkamers in verschillende prijsklassen. Hierdoor kan elke klant met elk budget bij ons terecht.

Informatie ontvangen over jouw badkamer

Wil je graag meer informatie ontvangen over een nieuwe badkamer? En woon jij in de omgeving van Aalsmeer? Kom dan eens langs bij ons in de winkel en laat je bij ons inspireren. Wij kunnen je informatie geven over de montageservice die wij bieden of kunnen een 3D-ontwerp voor je maken. Dus kom gerust eens langs of maak een afspraak.

Maak een afspraak