Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Beverwijk

Is jouw badkamer aan vervanging toe en woon je in de omgeving van Beverwijk? Kom dan eens langs bij Sani4All Amsterdam. Onze deskundige en ervaren adviseurs staan voor je klaar om samen met jou, jouw droombadkamer samen te stellen. Vertel onze adviseurs wat je wensen zijn en jullie gaan samen kijken welke materialen en producten hierbij horen.

Bij ons vind je een ruim assortiment

In onze badkamerwinkel in de regio van Beverwijk hebben wij een ruim assortiment aan sanitair. In onze winkel hebben wij ook verschillende complete badkamers staan in verschillende stijlen. Hierdoor kan je de verschillende stijlen bekijken en inspiratie op doen voor jouw nieuwe badkamer. Wil je graag meerdere badkamerstijlen combineren? Je kan bij ons jou droom badkamer helemaal zelf samenstellen, waardoor de badkamer aan al jouw wensen voldoet. Het assortiment wat je bij ons vindt, gaat mee met de laatste trends. Hierdoor heb jij een badkamer die mee gaat met de nieuwste trends.

Amsterdam badkamerwinkel

Verschillende badkamerkleuren

Als je een nieuwe badkamer gaat kopen, wil je natuurlijk wel een badkamer die helemaal bij jou past. Een onderdeel wat veel invloed heeft op de uitstraling van jouw badkamer, dat zijn de kleuren. Je hebt keus uit veel kleuren, niet alleen aan tegels, maar ook aan sanitair. We lichten wat kleuren voor je uit.

Grijze badkamer

Je denkt bij een grijze badkamer snel aan een saaie en grauwe badkamer. Maar niets is minder waar, je kunt namelijk met de grijze kleur een hele sfeervolle en stijlvolle ruimte creëren. Grijs heeft namelijk veel verschillende tinten, die ieder zijn eigen kenmerk heeft.

Grijze badkamertegels

Blauwe badkamer

Blauw is een kleur die een rustige uitstraling heeft, maar toch ook een sprekende uitstraling heeft. Ook is de kleur heel veelzijdig, door de vele tinten die deze kleur heeft. Je kunt blauw toepassen door middel van tegels, maar ook doormiddel van blauwe meubels.

Blauwe badkamer

Beige badkamer

Beige is een kleur die warmte uitstraalt, maar ook rust uitstraalt. Hierdoor is het de ideale kleur voor je badkamer. Beige is echt een zandkleur, dus een zachte kleur. Het is een chique en elegante kleur. De verschillende uitstraling die beige heeft maakt de kleur dan ook zo veelzijdig.

Warme beige badkamer

Groene badkamer

Groene badkamers hebben een warme en stijlvolle uitstraling. Je kunt met de kleur groen alle kanten op. Dit komt omdat groen meerdere tinten heeft en hierdoor kan je jouw eigen sfeer en uitstraling creëren. We hebben ook verschillende elementen in de kleur groen.

Groene badkamers
Winkel Amsterdam

Inspiratie voor jouw nieuwe badkamer

Als je een nieuwe badkamer uit gaat zoeken, wil je natuurlijk wel wat inspiratie op doen. Dit kan je via internet doen, maar dan zie je nooit hoe het er echt uit ziet. In de regio van Beverwijk kan je bij ons in de winkel ook badkamer inspiratie opdoen. Kom dus gerust eens langs en laat je inspireren. Bij ons in de winkel vind je complete badkamers in verschillende stijlen. We hebben een ruim assortiment aan tegels. Van elke tegel hebben wij een staal, waardoor elke tegel te bekijken is. Maar wij hebben niet alleen van elke tegel een staal, maar ook van kranen, badmeubels en waskommen.

Advies voor jouw nieuwe badkamer?

Woon jij in de regio van Beverwijk en wil jij graag een nieuwe badkamer? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel en laat je inspireren. Onze deskundige en ervaren adviseurs staan voor je klaar. Ze horen graag wat je wensen zijn en stellen samen met jou, jouw droombadkamer samen. Je kunt alvast een 3D-ontwerp maken van hoe jij jouw nieuwe badkamer graag wilt. Maak een afspraak of kom gerust eens binnen lopen. Koffie en thee staat alvast voor je klaar.

Maak een afspraak