Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Capelle aan den IJssel

Wil jij graag jouw badkamer vernieuwen? Woon je in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Kom dan eens langs bij Sani4All Gouda. In onze badkamerwinkel hebben we een ruim assortiment. Bij ons vind je complete badkamers, maar hebben we ook van elk artikel stalen liggen. Er ligt bij ons in de winkel dus genoeg om inspiratie op te doen.

Onze adviseurs zijn deskundig en ervaren

Ga je een nieuwe badkamer kopen? Dan is het wel fijn als je wat advies kan krijgen. Je koopt namelijk niet elk jaar een nieuwe badkamer. Een nieuwe badkamer is een grote aankoop. Je zult hier dus ook echt even wat hulp bij nodig hebben. In onze badkamerwinkel in de buurt van Capelle aan den IJssel zijn dan ook ervaren en deskundige adviseurs die je kunnen voorzien van advies. Vertel onze adviseurs wat je wensen zijn en ze helpen je graag met het vinden van de juiste materialen en producten. Zo kan je samen met onze adviseur de jouw droombadkamer realiseren.

Gouda badkamers

De juiste kleur voor jouw badkamer

Je moet heel veel keuzes maken als je een nieuwe badkamer uit gaat zoeken. Omdat er zoveel keuze is, maakt het soms alleen maar moeilijker om ook echt de juiste keuze te maken. Een van de keuzes die je zou moeten maken is de kleur van je badkamer. Kom gerust eens langs in onze winkel om alle kleuren in het echt te bekijken. We lichten een aantal kleuren voor je uit:

Beige badkamer

De kleur beige straalt veel rust en warmte uit. Dit is natuurlijk wat je wilt in je badkamer. Je komt na een dag hard werken helemaal tot rust in je eigen badkamer. De kleur beige is een veelzijdige kleur en je kunt er alle kanten mee op. Beige wordt vaak gezien als een elegante en chique kleur. 

Beige badkamer

Goudkleurige badkamer

Je kan met goud in je badkamer alle kanten op. Je kunt een hele opvallende badkamer creëren door veel goudkleurige tegels in je badkamer te verwerken. Of kies voor alleen goudkleurige accenten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en mooi vindt. Goud is ook goed te combineren met andere kleuren. Dus wat houd je tegen?

Badkamer zwart goud

Grijze badkamer

Een grijze badkamer is geen grauwe en saaie ruimte. Je kunt met de kleur grijs namelijk een mooie sfeervolle en stijlvolle ruimte creëren. Maar met grijs kun je ook een frisse en rustige ruimte creëren. Grijs heeft namelijk verschillende tinten die allemaal een andere stijl en sfeer hebben. Je kunt er dus alle kanten mee op.

Grijze badkamers

Roze badkamer

Roze is een kleur die best uitgesproken is. Je zult dan ook niet snel aan deze kleur denken als je aan een badkamer denkt. Maar niets is minder waar. Roze heeft namelijk verschillende tinten, waarbij de ene meer opvalt dan de andere tint. Door deze kleur op verschillende manieren te combineren, creëer je verschillende uitstralingen en stijlen.

Roze design badkamer
Gouda badkamerwinkel

Jouw badkamer laten monteren of zelf doen

Bij een nieuwe badkamer komt veel kijken. Denk aan het afbreken van je oude badkamer, maar ook het monteren van je nieuwe badkamer. Bij onze badkamerwinkel in de regio van Capelle aan den IJssel helpen we je graag. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat je compleet ontzorgt wordt. Je hoeft je dan ook totaal niet druk te maken om de verbouwing. De badkamer wordt voor je thuis geleverd. De oude badkamer wordt er voor je gesloopt en de montage voor je nieuwe badkamer wordt gedaan. Dit wordt gedaan door professionele monteurs uit de omgeving van Capelle aan den IJssel. Toch een deel zelf willen doen? Dat is bij ons ook geen probleem.

Kom eens langs bij ons in de winkel

Wil je graag een nieuwe badkamer en woon je in de buurt van Capelle aan den IJssel? Kom dan eens langs in onze badkamerwinkel en laat je inspireren. Je kunt alvast een 3D-ontwerp maken van jouw droombadkamer. Dit ontwerp kun je meenemen naar onze adviseurs. En zij zullen je helpen met het realiseren van dit ontwerp. Kom gerust eens langs in de winkel of maak een afspraak.

Maak een afspraak