Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Cruquius

Wil je graag een nieuwe badkamer, omdat de oude aan vervanging toe is? Of vind je jouw badkamer niet meer mooi? Woon je in de omgeving van Cruquius? Kom dan eens langs bij Sani4All Mijdrecht en laat je inspireren. Onze deskundige en ervaren adviseurs staan voor je klaar. Ze willen je graag helpen met het realiseren van jullie droom badkamer.

Een ruim assortiment

In de regio van Cruquius hebben wij een ruim assortiment aan spullen voor jouw badkamer. Het hele assortiment is ook bij ons in de winkel te bekijken. In onze badkamerwinkel staan verschillende complete badkamers die je kunt bekijken. In de omgeving van Cruquius bieden wij ook verschillende merken aan. Hierdoor hebben wij altijd wel een merk dat past binnen jullie budget. Onze adviseurs kennen het hele assortiment. Geef dus jouw wensen door aan onze adviseurs en we weten welke producten en materialen bij jouw wensen passen. Hierdoor kunnen wij jouw droombadkamer realiseren.

Badkamers Mijdrecht

De stijl voor jouw badkamer

Er zijn zoveel stijlen en iedereen vindt een andere stijl mooi. Maar doordat er zoveel stijlen zijn, wordt de keus ook moeilijker. Twijfel je tussen de twee stijlen? Kies er dan voor om stijlen met elkaar te combineren. Zo kan je een bepaalde stijl toch helemaal je eigen touch geven. In onze winkel zijn ook verschillende stijlen te bekijken. We lichten een paar stijlen voor je uit.

Landelijke badkamer

In een landelijke badkamer kan je volledig ontspannen. Een landelijke badkamer heeft een relaxte en warme uitstraling. Natuurlijke kleuren en materialen spelen in deze badkamer een belangrijke rol. De materialen die je hier tegenkomt is voornamelijk houtlook.

Landelijke badkamer

Design badkamer

Als je kiest voor een design badkamer, kies je voor originaliteit en een bijzondere uitstraling voor je badkamer. Je gaat dus voor een exclusieve en unieke badkamer die een gevoel van luxe uitstraalt. Je combineert hoogwaardige kwaliteit met een trendy inrichting.

Design badkamer

Strakke badkamer

De strakke badkamers hebben een moderne uitstraling en creƫren een gevoel van luxe en rust. Deze badkamers worden gekenmerkt door een aantal aspecten. Denk aan de strakke lijnen en de minimalistische inrichting. De kleuren die je hier ziet zijn neutrale kleuren.

Strakke badkamers

Warme badkamer

In de warme badkamer is het belangrijk welke kleuren je gebruikt. De kleuren die je hier vooral ziet zijn de kleuren die je in het najaar in de natuur tegenkomt. Deze kleuren zorgen ervoor dat de badkamer een warme sfeer krijgt. Houtlook komt ook vaak voor in de warme badkamer.

Complete badkamer winter wood
Mijdrecht badkamerwinkel

Vind inspiratie bij ons

In onze badkamerwinkel in de regio van Cruquius hebben wij complete badkamers in verschillende stijlen. Weet je nog niet zeker welke stijl je graag wilt voor jouw badkamer? Kom dan eens langs bij onze winkel en kom inspiratie opdoen. We hebben een grote afdeling met tegels, waardoor elke combinatie mogelijk is. In de omgeving van Cruquius zijn er voor veel verschillende sanitairartikelen stalen aanwezig. Denk hierbij aan een staal van iedere tegel, badmeubel, kraan, etc. Zo kun je elk gekozen staaltje bij elkaar houden en dan krijg je een indruk van jouw nieuwe badkamer.

Meer informatie voor jouw nieuwe badkamer?

Wil je graag een nieuwe badkamer en woon je in de omgeving van Cruquius? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel en laat je inspireren. Onze adviseurs staan voor je klaar en horen graag wat jouw wensen zijn voor de nieuwe badkamer. Ze kunnen je helpen met het realiseren van jouw droombadkamer in de regio van Cruquius. Maak een afspraak of kom gerust eens binnen voor wat advies.

Maak een afspraak