Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Drachten

Heb jij een badkamer die echt aan vervanging toe is? Woon jij in de omgeving van Drachten? Kom dan eens langs bij Sani4All Hoogeveen. Je kunt je in onze winkel laten inspireren voor jouw nieuwe badkamer. Onze deskundige en ervaren adviseurs staan voor je klaar in de regio van Drachten. Ze helpen je graag met het realiseren van een nieuwe badkamer die aan al je wensen voldoet.

Een ruim assortiment in onze winkel

In de omgeving van Drachten vind je bij ons een ruim assortiment aan spullen voor jouw badkamer. Je kunt bij ons het hele assortiment in de winkel bekijken. In onze badkamerwinkel staan ook verschillende complete badkamers die je kunt bekijken. In de regio van Drachten hebben wij altijd een merk dat binnen jouw budget past. We hebben namelijk verschillende merken in verschillende prijsklassen. Onze adviseurs kennen het hele assortiment, dus geef aan wat je budget is. Ze kunnen hier dan rekening mee houden. Zo kijk je nooit naar producten die buiten je budget vallen.

Badkamerwinkel Hoogeveen

Veel verschillende kleuren

Neem je jouw badkamer in één kleur? Of ga je voor meerdere kleuren in jouw badkamer? Je kunt namelijk je badkamer qua kleur zo bont maken als je zelf wilt. In onze winkel kun je alle kleuren bekijken, dus ook bij daglicht. Kleuren kunnen anders ogen in het daglicht. We lichten een paar badkamer kleuren voor je uit.

Beige badkamer

De kleur beige straalt rust en warmte uit en is hierdoor de ideale kleur voor je badkamer. Er wordt steeds meer voor deze kleur gekozen, omdat het ook een veelzijdige kleur is. Beige is een mooie zandkleur en heeft verschillende uitstralingen. Wil je naast jouw tegels ook je sanitair beige hebben? Dan is dit ook mogelijk.

Beige badkamer

Witte badkamer

Er wordt bij een witte badkamer snel gedacht aan een saaie en kille badkamer. Dit hoeft niet zo te zijn. De witte badkamers kunnen namelijk ook heel stijlvol en sfeervol zijn. De combinaties die je met de witte kleur kunt maken zijn vrijwel eindeloos. Doordat wij bijna alle elementen in het wit aanbieden, zijn er zoveel mogelijkheden.

Witte badkamer (2)

Goudkleurige badkamer

Als je voor een badkamer wilt gaan met een unieke uitstraling, dan is de goudkleurige badkamer iets voor jou! Het is een kleur waar je niet snel aan denkt bij het samenstellen van je badkamer, maar je kunt er een prachtige badkamer mee creëren. Denk aan goudkleurige tegels achter je badmeubel of aan goudkleurige kranen.

Badkamer zwart goud

Grijze badkamer

Een grijze badkamer hoeft niet grauw en saai te zijn. Je kunt van een grijze badkamer namelijk een hele stijlvolle en sfeervolle ruimte maken of juist een frisse en rustige ruimte. Grijs kent verschillende tinten en heeft ieder zijn eigen kenmerk. Hierdoor is het een veelzijdige kleur.

Grijze badkamers
Hoogeveen badkamers

Inspiratie opdoen bij ons in de winkel

In de buurt van Den Helder hebben wij in onze badkamerwinkel complete badkamers staan in verschillende stijlen. Twijfel je dus nog welke stijl bij jou past? Kom dan eens bij ons in de winkel langs. Je kunt bij ons verschillende badkamerstijlen bekijken, waardoor je een beter beeld kunt krijgen van de stijl. In onze winkel in de omgeving van Den Helder vind je een grote afdeling met tegels. Hierdoor is elke combinatie mogelijk. We hebben van elk artikel een staal. Hierdoor kun je alle gekozen stijlen bij elkaar houden en een beeld krijgen van je samengestelde badkamer.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie krijgen over het kopen van een nieuwe badkamer? Woon je in de omgeving van Drachten? Kom dan eens langs bij ons in de winkel. Onze adviseurs staan voor je klaar om samen met jou de badkamer te realiseren die voldoet aan al jouw wensen. Geef je wensen dus door aan onze adviseurs en ze gaan samen met jou kijken welke producten en materialen bij jouw wensen passen. Ze kunnen ook een 3D-ontwerp maken van jouw nieuwe badkamer. Kom gerust langs of maak een afspraak.

Maak een afspraak