Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Duiven

Je hebt een oude badkamer en wil je deze graag vervangen? Woon je in de omgeving van Duiven? Kom dan eens langs bij Sani4All Zevenaar. Bij ons in de winkel hebben we een ruim assortiment aan badkamers en sanitair. Er is dus genoeg om inspiratie op te doen bij onze badkamerwinkel in de omgeving van Duiven. Kom gerust eens bij ons in de winkel langs om ons assortiment te bekijken.

Waar je inspiratie vandaan halen voor je nieuwe badkamer

Voor de indeling en de uitstraling van je badkamer heb je natuurlijk inspiratie nodig. In welke stijl wil je jouw nieuwe badkamer? Wat vind je mooi? Welke indeling is praktisch, maar ook geschikt voor de ruimte? Bij het kopen van een nieuwe badkamer moet je over veel dingen nadenken. Daar denk je meestal niet aan, pas als je een nieuwe badkamer gaat kopen. In de omgeving van Duiven bij onze badkamerwinkel hebben wij alles om je te inspireren. We hebben complete badkamers in verschillende stijlen. Ook behoort alles bij ons in de winkel in de regio van Duiven tot de laatste trends. Hierdoor heb je altijd een kamer die voldoet aan de laatste trends.

Winkel Zevenaar

Voor welke stijl ga jij?

Er zijn zoveel verschillende stijlen, dat je soms niet meer weet welke stijl je mooi vindt. Bij onze badkamerwinkel in de buurt van Duiven zijn verschillende stijlen te bekijken. Vind je meerdere stijlen mooi? Dan is het bij ons ook nog mogelijk om meerdere stijlen met elkaar te combineren. We lichten verschillende badkamerstijlen uit:

Marmerlook badkamer

Een badkamer met marmerlook heeft een luxe sfeer en uitstraling. Marmerlook is veelzijdig en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De badkamers met marmerlook hebben dan ook vaak een rustige en ontspannen sfeer. Deze stijl wordt vaak in de badkamer gecreëerd doormiddel van tegels.

Tegels marmerlook badkamer

Betonlook badkamer

Badkamers met een betonlook uitstraling hebben een stoere en industriële uitstraling. Deze stijl is dan ook op verschillende manieren toe te passen. Een kenmerk van deze stijl is dan ook de diversiteit. De uitstraling van je badkamer creëer je vooral door de combinatie van verschillende kleuren en materialen.

Betonlook badkamer

Hotel chique badkamer

Altijd al graag een badkamer thuis willen hebben die je in de hotels tegenkomt? Kies dan voor deze badkamerstijl. Een van de belangrijkste kenmerken zijn dan ook de luxe uitstraling en de bekleding van de muren. Bij deze stijl ga je juist voor unieke combinaties. Comfort speelt ook een grote rol in deze stijl.

Complete badkamer Hotel Chique

Wellness badkamer

Deze badkamerstijl wordt niet echt gecreëerd door bepaalde uitstralingen. Een van de belangrijke kenmerken van deze stijl is dan ook de rust die je creëert in de ruimte. Je wilt namelijk graag helemaal kunnen ontspannen in je badkamer. Door luxe sanitair toe te voegen in je badkamer creëer je deze stijl.

Badkamerwinkel Zevenaar

Onze montageservice

Bij het verbouwen van een badkamer komt veel bij kijken. Je hebt een compleet plan nodig. Zoals de oude badkamer slopen, de nieuwe badkamer monteren en alles wat daar nog tussen valt. Het vernieuwen van de badkamer is een aardige klus. Het is dan ook handig om je af te vragen of je het zelf wilt doen of uit wilt laten besteden. Als je het uit wilt laten besteden dan zit je bij onze badkamerwinkel goed. Wij kunnen je namelijk compleet ontzorgen. De badkamer wordt bij je thuis geleverd. De oude badkamer wordt gesloopt en de montage van je nieuwe badkamer wordt gedaan door professionele monteurs.

Advies voor je nieuwe badkamer?

Wil je graag advies krijgen voor je nieuwe badkamer? Kom dan eens lans bij onze winkel. Onze deskundige en ervaren adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met je nieuwe badkamer. Geef jouw wensen door aan onze adviseurs en ze gaan samen met je kijken welke materialen en producten hierbij horen. Kom gerust eens binnen wandelen of maak een afspraak. De koffie en thee staat voor je klaar.

Maak een afspraak