Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Groningen

Heb jij een oude badkamer en is deze echt aan vervanging toe? En woon jij in de omgeving van Groningen? Kom dan eens langs bij Sani4All Hoogeveen. We hebben in onze badkamerwinkel een ruim assortiment. We hebben van elk artikel stalen die bij ons te bekijken zijn, maar ook vind je bij ons ook complete badkamers. Genoeg om inspiratie op te doen.

Je vindt bij ons ervaren adviseurs

Als je een nieuwe badkamer gaat kopen is het wel fijn als je wat advies kan krijgen. Een badkamer is een grote uitgave en dit koop je ook niet elk jaar. Je zult bij het uitkiezen van jouw nieuwe badkamer dan ook echt hulp nodig hebben. In onze badkamerwinkel in de regio van Groningen hebben wij ervaren en deskundige adviseurs staan. Onze adviseurs staan voor je klaar om samen met jou, jouw droombadkamer te realiseren. Vertel wat jouw wensen zijn voor een nieuwe badkamer en je gaat samen met onze adviseurs kijken naar de materialen en producten die bij jouw wensen passen. In de badkamerwinkel in de omgeving van Groningen kan je samen met de adviseur jouw droombadkamer realiseren.

Badkamerwinkel Hoogeveen

De kleur voor jouw badkamer

Als je een nieuwe badkamer uit gaat zoeken, moet je veel keuzes maken. Eén van die keuzes is de kleur. Maar er zijn zoveel verschillende kleuren dat de keus soms alleen maar moeilijker wordt. Kom eens langs in de winkel om alle kleuren in het echt te bekijken, maar ook in daglicht te bekijken. We lichten een aantal kleuren voor je uit:

Groene badkamer

Je kunt met een groene badkamer alle kanten op. We bieden verschillende kleuren groen aan, maar ook verschillende elementen in de groene kleur. Hierdoor kun je dus volledig je eigen sfeer en uitstraling creëren. Groen heeft verschillende tinten, waardoor het combineren wat lastiger wordt.

Groene badkamers

Badkamer in antraciet

Meestal wordt antraciet in de badkamer toegepast door middel van tegels. Je creëert hiermee al een goede en sterke basis voor je badkamer. Antraciet is makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Je kunt er verschillende stijlen mee creëren.

Badkamer antraciet

Zandkleurige badkamer

In een zandkleurige badkamer kom jij volledig tot rust na een lange dag. Je kunt met een zandkleur een prachtige badkamer realiseren. Terwijl mensen snel denken aan een oudbollige badkamer. Ook is de zandkleur prachtig te combineren met andere kleuren en materialen.

Warme zandkleurige badkamer

Blauwe badkamer

Blauw is een kleur die een rustige uitstraling heeft, maar toch spreekt. Je kunt er alle kanten mee op. Er zijn verschillende tinten blauw die allemaal hun eigen uitstraling hebben. De meeste blauwtinten hebben een rustige en sfeervolle uitstraling.

Blauwe badkamer
Hoogeveen badkamers

De montage van jouw badkamer

Er komt veel kijken bij het kopen van een nieuwe badkamer. Je moet dan ook rekening houden met een complete verbouwing. De oude badkamer moet afgebroken worden en de nieuwe badkamer moet gemonteerd worden. Het kan zijn dat er nog leidingen verlegd moeten worden. In de buurt van Groningen denken we graag met je mee en hebben we bij onze badkamerwinkel een oplossing voor je. Wij kunnen je compleet ontzorgen. Je hoeft je nergens druk om te maken. De badkamer wordt voor je thuis geleverd. De oude badkamer wordt gesloopt en de nieuwe badkamer wordt gemonteerd. De montage van je badkamer wordt gedaan door monteurs uit de regio van Groningen.

Kom gerust eens langs om te kijken

Wil je graag een nieuwe badkamer en woon je in de regio van Groningen? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel en laat je inspireren. Je kan via onze website alvast een 3D-ontwerp maken. Neem deze mee naar de winkel en onze adviseurs hebben al een beeld over hoe jij wilt dat jouw badkamer eruit komt te zien. Kom gerust eens langs in de winkel of maak een afspraak.

Maak een afspraak