Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Heerhugowaard

Wil je graag een nieuwe badkamer en woon je in de regio van Heerhugowaard? Kom dan eens langs bij Sani4All Amsterdam. In onze badkamerwinkel bieden wij een ruim assortiment. Hierdoor kan je bij ons in de winkel genoeg inspiratie opdoen. Er is altijd wat te vinden wat binnen je wensenplaatje past.

Advies gericht op jouw wensen

Een badkamer is een grote aankoop die je niet elk jaar doet. Het is dan ook wel fijn als je hier wat advies bij krijgt van een deskundige adviseur. In onze winkel in de omgeving van Heerhugowaard staan onze deskundige en ervaren adviseurs voor je klaar om jou te helpen aan een nieuwe badkamer. Vertel onze adviseurs wat jou wensen zijn en zij zullen je helpen met het vinden van de materialen en producten die hierbij horen. Zo kun je samen de badkamer samenstellen die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Winkel Amsterdam

Een badkamer in de stijl die jij mooi vindt

Er is natuurlijk veel keus in verschillende badkamerstijlen. Soms te veel keus dat je heel erg gaat twijfelen en je er niet meer uitkomt. Het is bij onze badkamerwinkel in de buurt van Heerhugowaard ook mogelijk om meerdere stijlen te combineren. We lichten een paar stijlen voor je uit:

Hotel chique badkamer

Een badkamer in de stijl hotel chique geeft je het gevoel van een badkamer in een luxe hotel. Deze badkamers hebben een luxe uitstraling en hierin speelt de bekleding van de wanden een belangrijke rol. De materialen die je hier zult zien zijn voornamelijk marmerlook of houtlook, maar ook goudkleurige accenten.

Complete badkamer Hotel Chique

Natuurlijke badkamer

Een badkamer in de natuurlijke stijl heeft vooral veel weg van de natuur. Deze stijl straalt voornamelijk warmte en rust uit. Je zult natuurlijke kleuren tegenkomen zoals beige, groen, bruin of terracotta. Maar ook natuurlijke vormen, denk hierbij aan een ronde spiegel of een ovale wasbak.

Lichte natuurlijke badkamer

Minimalistische badkamer

De minimalistische stijl heeft een opgeruimde en strakke uitstraling. Je zult hier dan ook geen drukke accessoires vinden. De inrichting kun je summier noemen, maar biedt wel voldoende opbergruimte. De kleuren die je in deze stijl tegen zult komen zijn voornamelijk de zachte en lichte kleuren.

Badkamerspiegel minimalistische badkamer

Japandi badkamer

De Japandi stijl kom je steeds vaker tegen. In deze badkamer kom je vooral het contrast tussen licht en donker tegen. Door dit contrast straalt deze badkamer rust en minimalisme uit. Ook straalt deze badkamer rust uit, dus zorg ook in deze stijl voor voldoende opbergruimte.

Japandi badkamers
Amsterdam badkamerwinkel

Badkamers voor de scherpste prijs

Als je een nieuwe badkamer koopt, wil je graag dat de badkamer aan al jouw wensen voldoet. Het is dan ook fijn als je niet hoeft te onderhandelen over de prijs. Bij onze badkamerwinkel in de regio van Amsterdam krijg je dan ook altijd direct de scherpste prijs. Hierdoor weet je gelijk waar je aan toe bent. Wij zijn dan ook transparant en eerlijk in onze communicatie. Ook krijg je bij onze badkamerwinkel voldoende bedenktijd. Zo kun je er thuis nog eens goed over nadenken, zodat je geen overhaaste beslissingen neemt.

Advies voor jouw nieuwe badkamer

Wil je graag een nieuwe badkamer en woon je in de omgeving van Heerhugowaard? Kom dan eens langs bij onze badkamerwinkel. Onze adviseurs staan voor je klaar om samen met jou jouw droombadkamer samen te stellen. Je kunt van te voren alvast een gratis 3D-ontwerp maken van jou nieuwe badkamer. Kom gerust eens langs of maak een afspraak. De koffie of thee staat voor je klaar.

Maak een afspraak