Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Hoorn

Heb jij een badkamer die echt aan vervanging toe is? En woon jij in de omgeving van Hoorn? Kom dan eens langs bij Sani4All Amsterdam. Je kunt in onze winkel laten inspireren voor jouw nieuwe badkamer. Onze deskundige en ervaren adviseurs staan voor je klaar in de regio van Hoorn. Ze helpen je ook graag met het realiseren van een nieuwe badkamer die aan al je wensen voldoet.

Aanbod van een ruim assortiment

In de omgeving van Hoorn vind je bij ons een ruim assortiment aan spullen voor jouw badkamer. Je kunt bij ons het hele assortiment in de winkel bekijken. In onze badkamerwinkel staan ook verschillende complete badkamers die je kunt bekijken. In de regio van hoorn vind je altijd wel een merk die binnen jouw budget past. Dit komt omdat wij verschillende merken aanbieden in verschillende prijsklassen. Onze adviseurs kennen het hele assortiment dus geef aan wat je budget is. Dan houden ze hier rekening mee. Ze weten dan precies welke producten binnen jullie wensen en budget vallen.

Winkel Amsterdam

Verschillende kleuren in jouw badkamer

Je kunt voor één kleur gaan in jouw badkamer, maar je kunt ook voor meerdere kleuren gaan. Je kunt de badkamer zo bont maken als je zelf wilt. In onze winkel zijn alle kleuren te bekijken, ook bij daglicht. Je hebt dan een beter beeld hoe de kleur eruit ziet, dan je de kleur via internet bekijkt. We lichten hier een paar kleuren in de badkamer uit:

Goudkleurige badkamer

Je kunt kiezen voor weinig goud in je badkamer, maar je kan ook kiezen voor veel goud in de badkamer. Ga je voor alleen elementen in het goud of ga je voor gouden tegels? Goud geeft de badkamer een eigen tint. Je kunt ze prachtig combineren met andere kleuren en tinten, denk bijvoorbeeld aan de kleuren roze en zwart.

Badkamer zwart goud

Beige badkamer

Met de kleur beige creëer je een badkamer die rust en warmte uitstraalt. En rust wil toch iedereen in een badkamer? Beige wordt ook gezien als een chique en elegante kleur. Je kunt gaan voor beige tegels, maar hebben ook meubels en sanitair in beige. Je kunt met deze kleur verschillende uitstralingen creëren.

Beige badkamer

Lichte badkamer

Er zijn veel voordelen aan lichte badkamers. Zo kun je een badkamer met lichte tegels de ruimte groter laten lijken. Tegels met een lichte kleur kunnen ook zorgen voor een luxe uitstraling, maar geven ook een frisse look. Niet alleen een lichte kleur is belangrijk, maar ook de verlichting van in je badkamer. Zoals voldoende licht door het raam.

Lichte badkamer

Zwarte badkamer

Bij een zwarte badkamer wordt snel gedacht aan een donkere ruimte, maar je kan het tegendeel bewijzen. Je kan kiezen voor zwarte elementen en combineren met tegels in een lichte kleur. Je creëert met een zwarte badkamer juiste een warme en sfeervolle uitstraling.

Grijs met zwarte badkamer
Amsterdam badkamerwinkel

Inspiratie vind je bij ons

In de omgeving van Hoorn hebben wij in onze badkamerwinkel complete badkamers in verschillende stijlen. Twijfel je dus nog welke stijl bij jou past? Kom dan eens bij onze winkel langs. Je kunt bij ons verschillende stijlen bekijken, waardoor je een bepaald beeld en gevoel kunt krijgen bij een stijl. In onze winkel in de regio Hoorn vind je een grote afdeling met tegels, hierdoor is elke combinatie voor jouw badkamer mogelijk. We hebben van elk artikel verschillende stalen. Denk bijvoorbeeld een staal van iedere tegel, badmeubel en kraan. Je kunt elk staaltje bij elkaar houden en zo kun je de combinatie zien die je uitgekozen hebt.

Informatie voor jouw nieuwe badkamer

Wil je graag wat meer informatie krijgen over de nieuwe badkamer? En woon jij in de buurt van Hoorn? Kom dan eens bij ons in de winkel langs. Onze adviseurs staan voor je klaar om samen met jou de badkamer te realiseren die voldoet aan al jouw wensen. Geef je wensen door aan onze adviseurs en ze gaan samen met jou kijken welke producten en materialen bij jouw wensen passen. Kom gerust eens langs of maak een afspraak.