Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Roermond

Woon je in de omgeving van Roermond en is jouw badkamer aan vervanging toe? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij jouw badkamer wilt vervangen. Is jouw badkamer oud en moet die echt vernieuwd worden? Of vind je de huidige badkamer niet mooi en wil je graag een badkamer die naar jouw wensen is ingericht? Kom dan eens langs bij Sani4All Sittard-Geleen. In onze badkamerwinkel hebben wij een ruim assortiment.

Deskundig advies

Onze adviseurs in de buurt van Roermond helpen je graag met het vinden van een nieuwe badkamer. We snappen dat je een badkamer niet met regelmaat koopt. Het is dan ook fijn als je advies kan krijgen van een adviseur. In onze winkel in de regio van Roermond staan onze deskundige en ervaren adviseurs voor je klaar. Ze helpen je graag met het realiseren van een badkamer die aan al jouw wensen voldoet. Heb je vragen? Onze adviseur beantwoordt hem voor je. Geef onze adviseurs uit de omgeving van Roermond door wat je wensen zijn voor een nieuwe badkamer. We denken graag met je mee.

Sittard-Geleen badkamerwinkel

Verschillende kleuren

Er zijn zoveel kleuren, maar welke kleur past nou bij jouw badkamer? In onze winkel zijn alle kleuren te bekijken, maar zijn de kleuren ook bij daglicht te bekijken. Een kleur kan er in het daglicht namelijk heel anders uitzien dan in de winkel. We lichten een paar badkamer kleuren voor je uit:

Goudkleurige badkamer

Goud kun je op verschillende manieren toepassen in jouw badkamer. Goud kan de ruimte een hele eigen tint geven. De gouden producten zijn een echte eyecatcher, ze vallen namelijk meteen op. Goud kan ook prachtige combinaties vormen met andere kleuren en tinten.

Badkamer zwart goud

Grijze badkamer

Mensen denken bij een grijze badkamer snel aan een grauwe en saaie ruimte. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Badkamers met een grijze kleur kunnen namelijk hele sfeervolle ruimtes zijn. Grijs heeft namelijk verschillende tinten die je goed kunt combineren met andere kleuren.

Badkamer grijs

Lichte badkamer

Een lichte badkamer heeft veel voordelen. Je badkamer kan door middel van lichte tegels een stuk groter lijken. Maar ook een lichte kleur kan je badkamer een frisse look geven en daardoor de badkamer een luxe uitstraling geven. Een lichte kleur geeft een mooie rustige basis aan je badkamer.

Lichte badkamer

Beige badkamer

De kleur beige heeft een warme uitstraling, niet gek dus dat we deze kleur meer gaan zien in de badkamer. Omdat beige een neutrale kleur is, zou je de gehele badkamer kunnen bekleden met deze kleur zonder dat het druk wordt. Doordat deze kleur een neutrale uitstraling heeft, kan je het goed combineren met andere kleuren.

Beige badkamer zwart
Badkamers Sittard-Geleen

Alle badkamers voor een scherpe prijs

In onze badkamerwinkel in de omgeving van Roermond geven we je altijd direct de scherpste prijs voor jouw nieuwe badkamer. Wij zijn altijd transparant en eerlijk en de prijs is bij ons altijd zonder gedoe. Je hoeft bij ons niet te onderhandelen. Bij onze badkamerwinkel heb je ook genoeg tijd om na te denken. Je hoeft bij ons geen overhaaste beslissingen te nemen. Je vindt in onze winkel badkamers voor iedereen, voor elk budget en in elke stijl. Hierdoor kan elke klant bij ons terecht voor een nieuwe badkamer.

Meer informatie voor jouw nieuwe badkamer

Wil je meer informatie krijgen over het verbouwen van een nieuwe badkamer? Onze adviseurs in de omgeving van Roermond staan voor je klaar. Ze willen graag samen met jou de badkamer realiseren die voldoet aan al jouw wensen. Wil je niet zelf verbouwen? Informeer dan over de montageservice die wij bieden. Kom gerust eens langs in onze winkel of maak een afspraak.

Maak een afspraak