Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in de omgeving van Venlo

Woon je in de omgeving van Venlo en wil jij graag een nieuwe badkamer? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij je badkamer wilt vervangen. Het kan zijn dat je badkamer te oud is en aan vervanging toe is. Maar een reden kan ook zijn, dat jouw badkamer nu gewoon niet meer jouw smaak is. Kom eens langs bij Sani4All Sittard-Geleen en laat je inspireren. Wij hebben een ruim assortiment waardoor je bij ons genoeg inspiratie kunt opdoen.

Advies krijgen van deskundige adviseurs

In de regio van Venlo helpen onze adviseurs je graag met het vinden van een nieuwe badkamer. We snappen dat een badkamer geen jaarlijkse aankoop is en dat je graag wat advies wilt krijgen van een adviseur. Onze deskundige en ervaren adviseurs staan voor je klaar om samen met jou de badkamer te realiseren die voldoet aan al jouw wensen. Ze geven antwoord op al je vragen. Geef onze adviseurs in de omgeving van Venlo dan ook door wat je graag zou willen en wat je wensen zijn voor een nieuwe badkamer. We denken graag met je mee en helpen je graag met het vinden van alle materialen en producten die voldoen aan al jouw wensen.

Sittard-Geleen badkamerwinkel

Jouw badkamer in een of meerdere stijlen

Er zijn zoveel verschillende stijlen, maar voor welke stijl ga je nu? In onze badkamerwinkel in de buurt van Venlo staan badkamers in verschillende stijlen. Er zijn bij ons dus ook verschillende stijlen te bekijken, waardoor je misschien een beter beeld krijgt van een bepaalde uitstraling. We geven je alvast wat voorbeelden van verschillende stijlen:

Wellness badkamer

Een badkamer met een wellness uitstraling? Ga dan voor een combinatie van natuurlijke materialen, warme tinten, en luxe sanitair. Een kenmerk is dat de badkamer vooral rust moet uitstralen. Het luxe sanitair in jouw badkamer zorgt er dan ook voor dat je volledig tot rust komt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sunshower of een whirlpool.

Wellness badkamer

Strakke badkamer

Deze badkamers hebben vaak een moderne uitstraling en creëren het gevoel van luxe en rust. Een van de belangrijkste kenmerken in deze stijl zijn dan ook de strakke lijnen en de minimalistische inrichting. Ga in deze stijl ook voor rustigere en neutrale kleuren, zoals zandkleuren of wit.

Strakke badkamers

Visgraat badkamer

Het visgraat patroon zie je steeds meer terugkomen in het interieur. Je kunt het dus ook in de badkamer toepassen. Door tegels in een visgraat patroon toe te voegen in jouw badkamer, geef je jouw badkamer een chique uitstraling. Het patroon is ook veelzijdig. Je kunt er verschillende stijlen en uitstralingen mee creëren.

Visgraat badkamer

Landelijke badkamer

In een landelijke badkamer gaat het om de rust en de warme sfeer die in deze badkamer gecreëerd wordt. Je ziet hier voornamelijk natuurlijke kleuren en materialen. In deze badkamer zul je dan ook materialen zoals houtlook tegenkomen, maar ook betonlook en natuursteen.

Landelijke badkamer
Sittard-Geleen badkamers

De scherpste prijs voor een badkamer

In de badkamerwinkel in de omgeving van Venlo krijg je altijd meteen de scherpste prijs voor jouw nieuwe badkamer. De prijs is bij ons altijd zonder gedoe, we zijn transparant en eerlijk. Ook krijg je bij ons in de regio van Venlo genoeg tijd om na te denken. Je wilt natuurlijk geen overhaaste beslissingen maken. In onze winkel hebben wij badkamers voor iedereen, voor elk budget en in elke stijl. Hierdoor kan elke klant met elk budget bij ons terecht voor een nieuwe badkamer.

Informatie nodig voor je nieuwe badkamer

Wil je graag meer informatie over een nieuwe badkamer? Onze adviseurs in de omgeving Venlo staan voor je klaar om samen met jou de badkamer te realiseren die voldoet aan al jouw wensen. Ook kunnen onze adviseurs je adviseren over de montageservice die wij bieden. Ben je benieuwd naar het advies van onze adviseurs? Kom dan gerust eens langs of maak een afspraak.