Inspiratie strokentegels

Luxe badkamer

Een sfeervolle luxe badkamer is een plek waar jij helemaal tot rust komt na een dag werken. Luxe badkamers zijn niet gebaseerd op een stijl, maar op de product keuze en de combinatie hiervan. Ben je op zoek naar een luxe badkamer met een strakke vormgeving of meer een landelijke uitstraling? Een luxe badkamer is een exclusieve badkamer. Al onze luxe badkamers zijn stuk voor stuk speciaal voor jou ontworpen en maatwerk. Hierdoor heb je altijd iets unieks in handen dat bij jou stijl past. Door de juiste productkeus kan deze exclusiviteit verhogen waardoor er echt een unieke luxe badkamer ontstaat. Ben jij op zoek naar zo’n luxe badkamer? Wij hebben alles in huis om een luxe droombadkamer samen te stellen.

Badkamer luxe

Een luxe badkamer kenmerkt zich door producten van de beste kwaliteit, met extra functionaliteiten die zorgen voor een heus spa-gevoel. Denk daarbij aan een luxe ingebouwde regendouche, waarbij de stralen voelen als een warme, zomerse regenbui op jouw huid. Ook een luxe item als een  Sunshower zorgt voor een wellness-beleving in een luxe badkamer. Een Sunshower verhoogt je vitamine D-gehalte en geeft je ook nog een gezonde teint. Ook een douche-wc onmisbaar in een luxe badkamer: een douche-wc zorgt voor optimale reiniging en draagt zo bij aan het comfort van de badkamer, maar niet te vergeten ook aan het milieu!

In welke stijl past een luxe badkamer

Een luxe badkamer bestaat uit kwaliteit producten die smaakvol samen zijn gesteld. Denk aan marmerlooktegels gecombineerd met gekleurde kranen en bijpassende accessoires. Doe badkamerinspiratie op en creëer een luxe badkamer om helemaal tot rust te komen. Een luxe badkamer heeft niets met 1 bepaalde stijl te maken maar uit welke producten een badkamer is samengesteld. Zo zijn een stijlvolle luxe badkamers met een robuuste landelijke stijl tot minimalistische moderne badkamers.

Luxe badkamers van Sani4all

Bij Sani4all kan je luxe badkamers op maat samenstellen. Op onze website vind je voorbeelden complete luxe badkamer die wij al voor jou hebben samengesteld. Laat je inspireren door onze luxe badkamers!

Complete luxe badkamer Wellness Life
Complete badkamer Wellness Life is een luxe badkamer met een warme én industriële uitstraling. De Feel Good Shower zorgt ervoor dat uw dagelijkse Vitamine D op niveau blijft, ideaal voor de donkere maanden! De grote 70x70cm donkergrijze tegels geven een intieme sfeer. In combinatie met de Feel Good Shower voelt het als je eigen spa in huis. De luxe wastafelkraan, regendouche, douchewand en overige accessoires zijn uitgevoerd in mat zwart en maken de luxe badkamer helemaal af.
Complete luxe badkamer Solid Leistone
De vloer met een visgraat legpatroon is terug van weggeweest en enorm populair en zeker ook goed toepasbaar in de badkamer. De complete luxe badkamer Solid Leistone is één van de klassiekers van onze complete badkamers, maar wel met een moderne twist. Het visgraatmotief geeft de badkamer een uniek karakter en maken het tot een persoonlijke, warme en sfeervolle plek. In combinatie met het luxe badmeubel met de 2 losse waskommen en ruime inloopdouche en zwarte accessoires maakt deze badkamer echt eens statement!
Complete luxe badkamer Brushed Graphit
Je ziet ze steeds vaker: donkere badkamers. De complete luxe badkamer Brushed Graphit is mooi voorbeeld hoe een donkere luxe badkamer toch fris en ruimtelijk oogt door gebruik van mooie materialen en lichte details. In de badkamer is gekozen voor dezelfde gemarmerde grijze tegels voor de vloer en wanden. Het badmeubel is matzwart met een luxe witte solid stone wastafel. Alle kranen in de badkamer zijn in de kleur Brushed Graphit, de trend van dit moment!

Een luxe badkamer bij Sani4all

Sani4all bied vele topproducten om een luxe badkamer te creëren. Kom dus langs voor inspiratie in een van onze winkels en krijg onafhankelijk advies van onze adviseurs, zij denken graag met je mee over de mogelijkheden van jouw luxe badkamer.

1