Mindervalide

Mindervalide badkamers en sanitair van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs vind je bij Sani4all. Deze badkamer is speciaal ontworpen voor mindervaliden, senioren en rolstoelgebruikers. De ruimte is te voorzien van een aangepaste douche, een aangepast toilet en een aangepaste wastafel. Het toilet heeft een steunbeugel en in het douchegedeelte is voldoende ruimte om met een rolstoel te draaien. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Mindervalide badkamers vind je bij Sani4all.

Mindervalide sanitair kopen bij Sani4all

Voor senioren en mindervaliden, is er speciaal mindervalide sanitair voor op de badkamer. Sommige mensen zijn niet op de hoogte van de verscheidenheid van mindervalide sanitair. Het is een stuk prettiger als je gemakkelijk naar het toilet kan of dat je tijdens het douchen op een stoel kunt zitten. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vestigingen om de beste keuze voor jouw perfecte mindervalide badkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij graag de professionele montage van je droombadkamer. Deze montage kan al binnen één dag!

Ik koop mijn mindervalide badkamer bij de specialist

Er kan bij ons ook gekozen worden uit een mindervalide kraan, aangepaste wastafel, verhoogd toilet, verhoogde toiletzitting, badgreep, extra beugels en overige aanpassingen in de douche. Sani4all biedt alles om jouw mindervalide toilet zo optimaal mogelijk in te richten. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken. Mindervalide badkamers koop je bij de specialist.

MAAK EEN AFSPRAAK

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1