&noscript=1 />

Mr. Woods

Massief teakhouten badmeubelen

Mr. Woods is gespecialiseerd in massief teakhouten badmeubelen in combinatie met Solid Surface, wastafels, waskommen en afdekplaten. Maar ook voor bijpassende houten spiegelkasten, zijkasten en spiegels ben je bij dit merk aan het juiste adres. Sani4all biedt diverse producten van Mr. Woods aan; van losse producten tot complete sets. Deze badmeubelen geven een zeer pure en warme uitstraling, waarmee je een echt wellness-gevoel creëert.

logo_s

Divers assortiment meubels

De collectie van Mr. Woods is erg divers, waardoor je altijd een mooie combinatie kunt maken. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vestigingen om de beste keuze te maken. Je kunt bij ons een 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de montage van de producten van het merk.

20190420_1530__MG_7791

Bezoek onze showroom

Mr. Woods is een toonaangevend badmeubel-merk en past daarom precies in het rijtje merken van Sani4all. Wij hebben dank ook een groot assortiment van dit merk. Heb je advies nodig over de producten van Mr. Woods? In onze showrooms staan onze deskundige adviseurs altijd voor je klaar!  Ze helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw nieuwe badkamer te maken.

Bezoek een vestiging bij jou in de buurt!

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1