Sani4all

Mr. Woods

Mr. Woods badmeubelen koop je bij Sani4all. Dit merk is gespecialiseerd in massief teakhouten badmeubelen in combinatie met Solid Surface, wastafels, waskommen en afdekplaten. Maar ook voor bijpassende houten spiegelkasten, zijkasten en spiegels ben je bij dit merk aan het juiste adres. Wij bieden diverse producten van Mr. Woods aan, van losse producten tot complete sets. Deze badmeubelen geven een zeer pure en warme uitstraling, waarmee je een echt wellness-gevoel creëert. In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen van het merk vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Mr. Woods koop je dus bij Sani4all.

Mr. Woods kopen bij Sani4all

De mogelijkheden bij Mr. Woods zijn zeer divers. Zo heeft het merk bijpassende wastafels en waskommen uit Solid Surface. Zo kun je ervoor kiezen om jouw teakhouten badmeubel te voorzien van een complete wastafel uit het materiaal, maar ook een afdekplaat met losse waskommen is een goede mogelijkheid. De collectie van het merk is erg divers, waardoor je altijd een mooie combinatie kunt maken. Onze medewerkers helpen en adviseren je graag in één van onze vestigingen om de beste keuze te maken. Je kunt bij ons een 3D ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe jouw nieuwe badkamer eruit kan komen te zien en welke benodigdheden er gewenst zijn. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij de montage van de producten van het merk.

Ik koop Mr. Woods artikelen bij de specialist

In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen met de mooiste meubelen vinden, waar je veel indrukken kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. De mooiste en beste Mr. Woods collectie vind je bij Sani4all. Maak een afspraak met onze adviseurs voor de juiste keus.

Bekijk alle badmeubels

Jouw voordelen bij Sani4all

Sani4all heeft een uitgebreid aanbod aan badkamers en tegels. Lees hier jouw voordelen:

  • Montage binnen één dag
  • De beste Mr. Woods collectie
  • Deskundig & eerlijk advies
  • Uitgebreide showrooms

Mr. Woods Portugal Solid Surface Wastafel

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek