Badkamer met een ‘Touch of Gold’

Badkamer met een ‘Touch of Gold’

We brengen doorgaans heel wat uurtjes door in onze badkamers. Toch staat deze ruimte in veel huishoudens niet bovenaan het prioriteitenlijstje, volledig onterecht in onze ogen. Badkamers moeten er waanzinnig uitzien. Je kan namelijk met simpele accenten een geweldige badkamer creëren. 

Kranen in diverse kleuren
Zo zien we de laatste jaren steeds vaker gekleurde kranen in badkamers verschijnen. Zochten we voorheen vooral met tegels of het design van het bad naar een opvallend detail, nu is het de gekleurde kraan die zijn intrede doet voor dit opvallende accent. Was in 2018 de mat zwarte look nog helemaal hip, in 2019 komen gouden kranen en accenten er toch zeker bij!

De gouden kraan
Een gouden kraan is een ware toevoeging in de badkamer als je luxe en exlclusiviteit wil uitstralen. In combinatie met een moderne, minimalistische badkamer komt deze kleur goed uit de verf. Tevens straalt deze kleur ook bij een industriële badkamerstijl. Denk hierbij aan robuuste materialen, zoals marmer, donkere kleuren en warme tinten.

Bekijk het assortiment kranen van Sani4all om je badkamer net even dat extraatje te geven die het verdient. Wij zijn in ieder geval fan!

van-marcke-badkamerkranen-wastafel-salle-de-bains-robinets-lavabo-4