Sani4all

Badkamers voor mindervaliden

Kinemagic Serenite mindervalide douche NisIndien je slecht ter been bent of een rolstoel gebruikt, is het fijn als jouw badkamer zodanig is ingericht zodat je alles nog zelf kunt doen. Daarom biedt Sani4all de oplossing. Wij hebben speciaal ontworpen comfort badkamers voor mindervaliden, senioren en rolstoelgebruikers.

Onbezorgd veilig douchen en badderen

De ruimte is te voorzien van een aangepaste douche, een aangepast bad, een aangepast toilet en een aangepaste wastafel. Het toilet heeft een steunbeugel en in het douchegedeelte is voldoende ruimte om met een rolstoel te draaien. Het bad met comfortabele instap dankzij het deurtje in de zijkant kan voorzien worden van een badlift. Met deze aanpassingen kun je, ondanks beperkingen, thuis blijven wonen en onbezorgd veilig douchen, badderen en naar het toilet gaan.

Indeling comfort badkamer

De indeling van de badkamer valt of staat of het te gebruiken is voor een hulpbehoevend persoon. Er dient voldoende ruimte te zijn om bijvoorbeeld te manoeuvreren met een rolstoel of om je ergens goed vast te kunnen houden indien je slecht ter been bent. De indeling luistert dus nauw. Onze adviseurs weten hoe ze een badkamer moeten inrichten.

Neem contact op

Wil je meer weten? In onze overzichtelijke showrooms kun je een aantal badkameropstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen. Voor elke stijl en voor elk budget is een passend aanbod te vinden. Onze adviseurs staan graag voor je klaar.

€100,- Waardebon

Ontvang nu een accessoirecheque van €100,- bij de aankoop van je badkamer, indien je een afspraak maakt in één van onze vestigingen!

Gratis adviesgesprek